Horoscop 21 august 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Horoscop zilnic. Din punct de vedere astrologic, vom avea o săptămână de foc, datorată în special retrogradării lui Mercur, a treia din acest an.

Iată evenimentele principale!

Pe 22 august, vom avea o opoziție între Marte și Neptun, dar și un careu între Venus retrogradă și Jupiter. 

Opoziția dintre Marte din Fecioară și Neptun din Pești va sparge multe baloane de săpun. Mulți dintre voi vor reacționa pe baza emoțiilor. Veți avea o luptă cu propriile insecurități. Veți observa că, la cel mai mic gest din exterior care nu va respecta așteptările voastre legate de oamenii apropiați, veți reacționa precum niște victime.

Logica se va sparge în bucăți. Pentru că oamenii nu s-au comportat așa cum ați visat voi. Nu că ar fi greșit neapărat cu ceva. Pe dinafară veți afișa o imagine încrezătoare, însă vă veți îndoi imediat cum viața nu va fi așa cum v-ați fi așteptat. Există riscul să fim destul de influențabili. Să acționăm în funcție de ce vedem în exterior la alții. În asemenea zile, recomandabil este să te lupți mai mult pentru partea spirituală. Să ajuți o victimă, să creezi ceva cu mâinile tale sau să te ocupi de o activitate artistică.

Iar cu Venus retrogradă în Leu în careu cu Jupiter din Taur, vom da pe dinafară! Va exista tendință spre exagerare. Sau mai bine zis către supraestimare. Atunci când este vorba de chestiunile amoroase sau despre cele financiare. Tensiunea dintre Micul și Marele Benefic (re)aduce și multă creativitate sau dorința de a (re)încerca tot timpul ceva nou. Ne putem confrunta cu lipsa motivației atunci când vine vorba de partea monotonă a vieții. Risc mărit de cheltuieli și infidelități! Una dintre acele zile când Cupidon este mahmur!

Pe 23 august, Mercur își începe retrogradarea în același semn unde intră și Soarele. Ca de obicei, Mercur retrograd va aduce amânări și foarte multe întârzieri, posibile căderi ale rețelelor sociale, probleme cu drumurile și cu tehnologia. Ne va aminti din nou că viața noastră depinde din ce în ce mai mult de online. În plus, poate afecta și toate procedurile din zona medicală. Până pe 15 septembrie, când va reintra în mers direct, trebuie să ne înhămăm cu multă răbdare. 

Ce mai face această retrogradare? Ne ajută să corectăm, să ajustăm, să vindecăm, să verificăm și să ne dăm seama că o greșeală nu reprezintă sfârșitul lumii. Că frustrările, fricile, sunt normale, fac parte din noi. Iar, dacă cineva ne spune că am greșit sau că nu am făcut ceva bine, nu este cazul să ne panicăm și să o luăm razna, ci să încercăm să ne dăm seama cât de critică este vocea interioară.

În aceeași zi, începe sezonul Fecioarei! Trecem de la exuberanța și dorința de distracție a Leului la aceea de muncă susținută a Fecioarei. Timp de o lună, vom fi predispuși la a strânge roadele, la a perfecționa, dar și la a învăța să trăim cu ce ne oferă natura. 

Poți să citești și: Zodia care nu trebuie să mai țină cu dinții de nimic. Îndrăznește, te poți descurca și singur!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel