Horoscop 21 iulie 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Ne apropiem de retrogradarea lui Venus în Leu.

Venus este planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor. O reprezintă pe Afrodita. Poziția acestei planete în harta noastră natală arată modul în care ne exprimăm afecțiunea, de cine suntem atrași, dar și feminitatea. 

Pe 23 iulie, Venus își începe retrogradarea în semnul Leului. Până pe 4 septembrie, relațiile vor fi testate. Efectele se vor întinde până pe 9 octombrie.

Pe Venus retrogradă, ne putem reconecta cu foști parteneri, putem avea idile scurte și intense, sau putem lua decizii marcante referitoare la relațiile în care ne aflăm. 

Astfel, va începe unul dintre cele mai de temut evenimente din acest an. Poate mulți ați auzit și ați crezut că Mercur retrograd este singurul care produce boacăne. Ei bine, la aproximativ optsprezece luni, și planeta frumuseții și a banilor are obiceiul de a retrograda.

Și bineînțeles, adaugă un “re” acolo unde este vorba de finanțe și dragoste. Iar cum semnul în care va retrograda, este cel al Leului, țineți-vă bine pentru că vom avea parte de multe “re-uri“ dramatice! Mai ales până pe 4 septembrie, când Venus își va relua mersul direct. 

Din punct de vedere teoretic, Venus ne vorbește despre iubire, relații, pasiuni. Doar că Venus are și alte componente importante, cum ar fi faptul că ea conduce banii, este foarte războinică. Așadar, această vară va crea destul de multe trepidații pe scenele financiare.

Acum, dacă tranzitul retrograd ar fi unul lipsit de evenimente și aspecte majore, ar mai fi cum ar fi! Dar din păcate sau din fericire, mai ales pentru unii, Venus va avea parte de o serie de întâlniri incendiare. 

Din punctul de vedere al astrologiei, pe durata retrogradării lui Venus, dragostea durează trei luni. Cu alte cuvinte, vom auzi la tot pasul de oameni care vor să își părăsească partenerii pentru aventuri care încep într-un mod extraordinar, și care riscă să se termine dezastruos. Sau de cazuri în care unii și alții vor să se întoarcă la foști parteneri crezând că aceștia s-au schimbat.

Îți recomandăm să vezi și: Tranzitele lui Venus în 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel