Horoscop 21 martie 2023. Lună Nouă în Berbec. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei – VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Horoscop zilnic. Astăzi, avem (prima) Lună Nouă în semnul Berbecului.

Pe 21 martie, avem (prima) Lună Nouă în semnul Berbecului. Soarele și Luna își dau mâna în semnul guvernat de Marte și sunt susținute de un sextil cu Pluto. Zodiile de foc se vor bucura de acest eveniment, pentru că le oferă energie și chef de viață. Iar cei cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) pot fi împinși de la spate să înceapă un nou capitol. 

De obicei, o Lună Nouă nu provoacă evenimente, dar aici s-ar putea să asistăm și la mușchi încordați, și la curaj nebun. Dacă ai așteptat cea mai bună zi să o iei de la capăt, pune-ți în calendar data de 21 martie! Și comportă-te precum un copil care nu stă să se gândească de enșpe mii de ori până să acționeze!

Conjuncția dintre Venus și Nodul Nord din Taur predispune la pragmatism în relațiile amoroase. Mai ales acelea recent stabilite. 

Pe 23 martie avem unul dintre cele mai răsunătoare tranzite din 2023: Pluto în Vărsător! Un eveniment revoluționar! Pluto va avea deocamdată un preambul în acest semn, mai exact între 23 martie și 11 iunie. Lui Pluto îi place controlul, așa că în următorii 20 de ani, controlul prin tehnologie va deveni nu necesar, ci obligatoriu, conform astrologului.

Tot ce înseamnă tehnologie și rețele sociale pot suferi reglementări sau schimbări de algoritmi. Crearea unor rețele neuronale artificiale va fi în vogă. Totodată, acest tranzit poate viza cele mai ciudate meserii posibile. Acest semn al Vărsătorului mai vrea și revoluție, drepturi egale sau chiar un pic de socialism. Îi place să îi acceptăm pe toți și să creăm o lume mai bună, fiindcă așa vede el progresul.

Pe 25 martie, Marte intră în sfârșit în Rac. Scăpăm de semnul contaminat al retrogradării, cel al Gemenilor. Planeta acțiunii se va muta în Rac, un semn cardinal, dornic de a construi o bază și o fundație. Și de a stabili unele rădăcini.

Este adevărat că acțiunea nu va fi una fățișă, ci mai degrabă interiorizată. Deoarece intră într-un semn de apă și nu musai unul care îi este pe plac, Marte o să ne facă să fierbem mult si bine până când o să trecem la treabă. De fapt, intrarea lui Marte în Rac va aduce multă procrastinare și evitare.

Îți recomandăm să citești și: Perioadă de NEUITAT pentru două zodii. Alte două zodii trec prin schimbări serioase: "O poți lua de la zero!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel