Horoscop 21 octombrie 2022. Ultimaturi în relații! Daniela Simulescu: Vom căuta validare în orice gest / video

Rodica Mitu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Astrologul Daniela Simulescu a revenit cu noi previziuni. Multe persoane se vor confrunta cu ultimaturi în relații sau parteneriate.

Soarele și Venus se pregătesc de ieșirea din semnul Balanței și intrarea în cel al Scorpionului. Mulți se vor confrunta cu ultimaturi în relații sau parteneriate. Sau cu o frică legată de acțiunile partenerului. Vom căuta validare în orice gest sau cuvânt. Luna va tranzita semnul Fecioarei. Vom începe weekendul cu chef de muncă, dorința de a ne ocupa de treburile gospodărești abandonate, a transmis astrologul Daniela Simulescu.

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Marte se apropie cu pași rapizi de retrogradare. Vei trece prin multe răzgândiri, reveniri și reluări. Deci nu este cazul să iei decizii. 

Taur

Astrele te invită să rezolvi ce e de rezolvat din punct de vedere relațional. Pentru că zilele următoare îți va fi și mai greu. 

Gemeni

Simți nevoia apartenenței. Fie că este vorba de familie, de colegi sau de prieteni. Vrei să faci parte dintr-un tot. 

Rac

Ești precum un spiriduș. Nu ai stare deloc! Te vei oferi să te ocupi și de treburile apropiaților. Și astfel nu prea vei sta acasă. 

Leu

Alegerea cuvintelor potrivite va fi o adevărată provocare pentru tine. Și cu siguranță, nu te vei lăsa până nu vei răzbi. 

Fecioară

Cu cât amânați mai mult o cheltuială, cu atât mai bine. S-ar putea să nu fie una vitală. Ești plin de emoții contradictorii. 

Balanță

Ești pe fugă, dar nici tu nu știi încotro vrei să te duci. Parcă îți este frică să nu pierzi ceva. Dar grijile sunt exagerate. 

Scorpion

Astrele îți recomandă să ai grijă la semnalele organismului. Și să nu neglijezi somnul și odihna. Tu ești cel mai important om din viața ta. 

Săgetător

Vei simți încă de astăzi să faci o selecție serioasă atunci când va fi vorba de evenimentele din weekend. Nu vei avea energie pentru toate. 

Capricorn

La serviciu, vor apărea proiecte pe ultima sută de metri. Așa că ai face bine să pui limite clare între profesional și personal. 

Vărsător

Numai pe acasă nu ai sta! Sau la serviciu! Ai dor de ducă! Adevărul este că nimeni nu te poate opri să faci măcar o plimbare în aer liber. 

Pești

Este foarte multă confuzie în jurul tău. De aceea ar trebui să știi că nu este cazul să iei decizii pe niciun plan.

 

 

Criză la job, curățenie în relațiile cu prietenii

 

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 17 - 23 octombrie 2022. O zodie a primit o serie de recomandări.

„Mercur nu face niște aspecte importante, doar un trigon cu Saturn la finalul săptămânii, ceea ce înseamnă că multe dintre grijile zilelor următoare sunt alimentate de tine. Nu este cazul să le întreții. Oamenii simt că nu ești în apele tale. Ar fi foarte bine să nu le spui oamenilor ce preocupări ai. E posibil să exagerezi o situație.

Pot fi unele crize la locul de muncă, s-ar putea ca programul tău să fie dat peste cap. Grijă și cu sănătatea. Poate faci și niște curățenie în relațiile cu prietenii”, a spus astrologul Daniela Simulescu despre Gemeni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel