Horoscop 22 martie 2023. Ne pregătim de intrarea lui Pluto în Vărsător. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei – VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Horoscop zilnic. Mâine, Pluto își începe tranzitul în Vărsător.

Urmează niște tranzite foarte interesante și importante! Avem ultimele zile cu Marte în Gemeni și cu Pluto în Capricorn. Așa că ne pregătim pentru evenimente majore. Efectele acestora se vor vedea îndeosebi la nivel mondial, dar și pe plan personal, în viețile fiecăruia dintre noi. Fiindcă ne aflăm încă sub influența Lunii Noi în Berbec de ieri, ar fi bine să ne păstrăm optimismul.

Pe 23 martie avem unul dintre cele mai răsunătoare tranzite din 2023: cel al lui Pluto în Vărsător! Da, este un eveniment revoluționar! Pluto va avea deocamdată un preambul în acest semn, mai exact între 23 martie și 11 iunie. Lui Pluto îi place controlul, așa că în următorii 20 de ani, controlul prin tehnologie va deveni nu necesar, ci obligatoriu, conform astrologului Daniela Simulescu.

Tot ce înseamnă tehnologie și rețele sociale pot suferi reglementări sau schimbări de algoritmi. Crearea unor rețele neuronale artificiale va fi în vogă. Totodată, acest tranzit poate viza cele mai ciudate meserii posibile. Acest semn al Vărsătorului mai vrea și revoluție, drepturi egale sau chiar un pic de socialism. Îi place să îi acceptăm pe toți și să creăm o lume mai bună, fiindcă așa vede el progresul.

Pe 25 martie, Marte intră în sfârșit în semnul Racului. Scăpăm de semnul contaminat al retrogradării, cel al Gemenilor. Planeta acțiunii se va muta în Rac, un semn cardinal, dornic de a construi o bază și o fundație. Și de a stabili unele rădăcini.

Este adevărat că acțiunea nu va fi una fățișă, ci mai degrabă interiorizată. Deoarece intră într-un semn de apă și nu musai unul care îi este pe plac, Marte o să ne facă să fierbem mult si bine până când o să trecem la treabă. De fapt, intrarea lui Marte în Rac va aduce multă procrastinare și evitare.

Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Berbec/Ascendent în Berbec: energie, curaj, planuri de viitor

Taur/Ascendent în Taur: carismă, odihnă, schimbări în carieră

Gemeni/Ascendent în Gemeni: cheltuieli, prieteni, socializare

Rac/Ascendent în Rac: ambiție pe plan profesional, vizibilitate, furie

Leu/Ascendent în Leu: închiderea unei etape, relații tensionate, drumuri

Fecioară/Ascendent în Fecioară: grabă, pierderea unor resurse, tensiuni la muncă

Balanță/Ascendent în Balanță: prospețime în cuplu, neplăceri în carieră, pasiuni reluate

Scorpion/Ascendent în Scorpion: obiective, hărnicie, lupte pentru putere

Săgetător/Ascendent în Săgetător: pasiune, romantism, secrete

Capricorn/Ascendent în Capricorn: treburi gospodărești, strategie financiară, discuții cu partenerul

Vărsător/Ascendent în Vărsător: extreme, tensiune, comunicare

Pești/Ascendent în Pești: cheltuieli, pasiune, introspecție

Poți să citești și: ȘASE ZODII care o pot lua de la capăt până la 16 mai. O zodie va beneficia de senzualitate, cuceriri și multă iubire!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel