Horoscop 22 noiembrie 2022. Soarele intră în Săgetător. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Începe Sezonul Săgetătorului. 

După Venus și Mercur, iată că și Soarele își începe tranzitul în cea de-a noua zodie. Încep pregătirile pentru sărbători, freamătul pentru cumpărarea cadourilor, examenele. De asemenea, inițiem trecerea către iarna astronomică și astrologică care va începe pe 21 decembrie, odată cu Solstițiul de iarnă și intrarea Soarelui în Capricorn. 

Săgetătorul este singurul semn de foc mutabil al zodiacului, ceea ce înseamnă că este cunoscut pentru că este flexibil, adaptabil și foarte expresiv. Săgetătorul este condus și de Jupiter, planeta expansiunii și a norocului. 

De această dată, Soarele din Săgetător va face careu cu Jupiter din Pești, ceea ce însemnă că vom avea de-a face cu un exces de zel în absolut orice. 

Și cum Marte retrograd va fi în opoziție cu Soarele, ne vom confrunta de asemenea și cu dezbateri destul de gălăgioase. 

Însă atunci când vine vorba de sezonul Săgetătorului, putem fi siguri de ceva: nu ne vom plictisi deloc! Nimic nu este banal. Fiecare loc de muncă, relație și zi este o oportunitate de a crește. Vom învăța să vedem viața ca pe o aventură. 

Sezonul acesta se va resimți și mai mult între 24 noiembrie(Lună Nouă în Săgetător) și 7 decembrie(Lună Plină în Gemeni).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel