Horoscop 24 august 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Previziuni astrologice. Marte se apropie de un trigon cu Pluto. 

După un început de săptămână destul de dinamic din punct de vedere astrologic, iată că și în urmăoarele zile vor urma unele evenimente semnificative. 

Vineri, avem un trigon între Marte și Pluto. Înainte de a părăsi semnul Fecioarei, planeta acțiunii se asigură încă o dată că a lăsat urme serioase după 10 iulie. Mai ales în ceea ce privește pragmatismul, eficiența și optimizarea. Pentru că cele mai recente vești au fost în mare parte despre deciziile financiare, luate atât la nivel național, cât și mondial. Pluto nu vrea decât să adauge consistență și durabilitate acestora. Genul acesta de aspect aduce determinare, pasiune și chef de a reuși. Dar în propriul ritm, mai ales pentru cei cu marcaj de pământ în astrogramă. 

Sâmbătă, avem o opoziție Soare-Saturn. Testul timpului. Ne vom întâlni cu mai multe situații, mai ales din domeniul muncii sau al sănătății, în care vor apărea amânări, anulări, neînțelegeri. Și bineînțeles, va apărea oboseala pe toate planurile, mai ales dacă îl punem la socoteală și pe Mercur retrograd. Cumva, vitalitatea va avea de suferit. Și este clar că vom fi obligați să facem o prioritizare mai dură.

Duminică, Marte intră în Balanță. Planeta acțiunii și a agresivității pășește în semnul echilibrului și al armoniei. Cumva aveam nevoie de acest tranzit, în plină retrogradare a lui Venus. Deși Marte în Balanță este cel puțin teoretic precum un diplomat, să știți că va produce multe ruperi, negocieri dure și decizii neașteptate. 

Ce aduce Sezonul Fecioarei pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 septembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel