Horoscop 24 iulie 2023. Careu Mercur-Uranus. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Săptămâna începe cu o tensiune între Mercur și Uranus. 

Astăzi avem un careu Mercur-Uranus. Mercur în Leu ne aduce curajul de a vorbi, de a spune ceea ce gândim, de a crea și de a acționa „cu tupeu” acolo unde există o bază solidă. Uranus este planeta surprizelor, a scenariilor la care nu te-ai fi gândit. Ce produce careul dintre acești doi aștri? Gândirea și comunicarea noastră de azi vor fi cel puțin surprinzătoare. Cuvintele noastre provoacă uragane și gesturi neașteptate. Dar și soluții inventive! Să notăm în această zi ideile care ne vin, cine știe ce poate ieși din asta, ceva genial ar putea apărea la suprafață.

Vă reamintim că Mercur va mai tranzita semnul Leului până pe 27 iunie. 

Când planeta comunicării vizitează semnul curajului avem mai multe posibilități. 

Suntem obligați să ne apărăm mai mult drepturile, să devenim mai egoiști. Energia Leului spune așa: "Eu am valoare, că tu nu o vezi, ia-ți ochelari, nu e problema mea". 

Este în regulă cât timp nu dăm în patima mândriei și ne poate ajuta să fim mai conștienți de ceea ce vrem să devenim, de ceea ce vrem să spunem. Mercur în Leu are adevărate calități pedagogice, actoricești, de vânzare. Să ne vindem nouă ceva, o idee, un proiect, un concept. După o să le vindem atât de ușor celorlalți. Mercur în Leu știe să împodobească și să împacheteze. Știe să te facă să strălucești.

Destinul și karma au trecut pe axa Berbec-Balanță. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Este bine ca în această perioadă să citim, să mergem la un curs de actorie, de public speaking, de scriere creativă, să găsim ceva care să ne scoată în față. E bine să avem obiective susținute, obiective ale noastre, nu lucruri pe care ni le cere societatea, ci ceea ce vrem noi. 

Dacă te-ai născut cu Mercur în Leu în harta natală

Acești nativi sunt recunoscuți pentru temperamentul foarte puternic. Sunt pasionali, au o inimă mare, sunt plini de iubire, de chef de viață și de sete pentru succes. Este clar că un nativ cu Mercur în Leu este magnetic. Simte că s-a  născut ca să conducă. Îi atrag carierele care îi pun în lumina reflectoarelor - artist, celebritate, sportiv.

Stelium în Leu

Deci mai avem câteva zile în care să îndrăznim mai mult! Mai ales că beneficiem de un stelium(aglomerare de planete) în Leu. Pe lângă Mercur, în același semn, mai avem pe Venus retrogradă, Soarele recent intrat și Lilith!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel