Horoscop 25 iunie pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești. O zodie trebuie să învețe să piardă

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Horoscopul zilei
EXCLUSIV
Horoscopul zilei

Vezi previziunile zilnice oferite de astrologul DC News, Daniela Simulescu!

Youtube video image

Astăzi nu avem un aspect esențial despre care să vorbim. Luna își continuă drumul prin Vărsător, iar mâine, Mercur va face un trigon cu Saturn. Cu toții ar trebui să fim mai liniștiți dar și mai pragmatici. Ar trebui să stăm mai mult cu stările noastre. 

Horoscop 25 iunie pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Maturizare pentru o zodie

Taur/Ascendent în Taur

Saturn își va începe curând retrogradarea în Casa a unsprezecea, așa că încă de pe acum, simți că planurile tale nu mai merg. S-ar putea ca pe unele dintre ele să le fi considerat importante, dar de fapt nu sunt, pentru că viața se ajustează permanent. Așa că trebuie să înveți să și pierzi zilele acestea. Nu ține cu dinții de nimic.

Rac/Ascendent în Rac

Luna, guvernatorul tău, este totuși într-un semn care ție nu îți priește. Iar asta înseamnă numeroase ajustări pe care le vei face. Dar chiar și așa, ești susținut de către astre. Dat fiind faptul că Jupiter este în Casa a douăsprezecea, pentru foarte mult timp de acum înainte, o să simți că ai un înger păzitor. 

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Rac/Ascendent în Rac

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, se apropie de trigonul cu Saturn. Trebuie să împaci partenerul cu planul social. Poate că ai proiecte sau lucruri de făcut cu anumiți cunoscuți, iar partenerul se va simți ignorat și va vedea că nu îi mai acorzi atât de multă importanță. Sau invers, cercul social vede că nu te mai ocupi de el.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Vor apărea situații în care veți intra în competiție cu oamenii. Sau vă veți compara cu ei într-un mod permanent, din orice subiect. Ar trebui să privești diferit lucrurile și să lași victimizarea. Să pornești de la tine, nu de la ei.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Folosește această perioadă pentru a te împăca cu cineva sau pentru a accepta o situație, fie din trecutul amoros, fie din cel profesional. Azi e momentul în care poți accepta faptul că nu ai cum să uiți unele lucruri, dar iertarea trebuie îmbrățișată. 

Pluto retrograd pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn: „O să ai provocări și mari fluctuații pe plan financiar!"

Pești/Ascendent în Pești

Dacă ai copii, este o perioadă foarte bună să te conectezi mai bine cu ei. Indiferent de vârsta lor. Iar dacă ai copii adulți, pur și simplu lasă-i să fie. Fii alături de ei, dar nu îi grăbi, nu încerca să îi manipulezi. Dacă nu ai copii, pentru tine este o perioadă destul de romantică.

Zodiile care văd întotdeauna jumătatea plină a paharului. Cine îți poate aduce bucurie în vremurile grele?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel