Horoscop 25 noiembrie 2022. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Luna tranzitează în continuare semnul Săgetătorului, iar Jupiter și-a oprit retrogradarea.  

Jupiter și-a oprit retrogradarea în semnul Peștilor, unde va rămâne până pe 21 decembrie când va intra în Berbec. 

Cu Jupiter în Pești atragem oportunitățile atunci când sunt generoşi, tandri, devotați, plini de compasiune și când au grijă de cei defavorizați.

Te simți cel mai bine când te dedici să-i ajuți pe ceilalți și pe lume. Asta este plata ta de fapt. Va crește numărul inovațiilor în domenii precum medicină, terapie, asistență socială, filantropie, politică sau chiar îngrijire veterinară. Ne vom simți cel mai confortabil atunci când suntem aproape sau chiar pe apă.

Dar pentru că suntem într-o perioadă foarte spirituală, îți recomand să folosești din plin acest tranzit. Când vorbim de Jupiter, Marele Benefic, prin semnul Peștilor, nu putem să nu amintim prima dată de vindecare. Minte, trup și suflet. 

Din punct de vedere astronomic, Jupiter este a cincea planetă de la Soare și cea mai mare din Sistemul Solar. În astrologie, Jupiter este considerat Marele Benefic și îl reprezintă pe Zeus. Caracteristicile acestei planete sunt: abundența, încrederea, expansiunea, dreptatea, optimismul, înțelepciunea, filosofia, credința.

Semnul Peștilor este cel responsabil de vindecare, sensibilitate, vulnerabilitate, dizolvare, confuzie, ceață, haos, sacrificiu, umanitate, alienare, înstrăinare, spiritualitate, divinitate, simț artistic, creativitate, fotografie.  Energia Peștilor este una fără limite.

Deci, până pe 21 decembrie 2022, Jupiter va amplifica din nou toate caracteristicile Peștilor. Vom avea o multitudine de șanse, dar va trebui să avem grijă să nu ne pierdem capul. Sănătatea mintală va deveni un subiect important. Ne va fi din ce în ce mai greu să facem diferența între ce este real și ce este fake news. Un lucru este totuși bun: spiritualitatea va face parte până și din viețile celor mai pragmatici oameni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel