Horoscop 27 aprilie 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Luna va schimba semnul: va trece din Rac în Leu. 

Ne pregătim de o lună mai destul de dinamică din punct de vedere astrologic. Multe dintre tranzitele actuale se vor schimba. 

Detalii despre actualele tranzite ale planetelor personale

Soarele în Taur

Până pe 21 mai, vom fi mult mai preocupați de concret, palpabil și roadele tuturor proiectelor noastre. În plus, vom dori să ne preocupăm și de ceea ce ne face plăcere, de confort, dar și de partea financiară. Și să nu uităm că Taurul nu vrea să fie zorit, ci vrea să fie lăsat să își respecte ritmul. Vom avea în gând doar Festina lente și Carpe diem!

Mercur retrograd în Taur

Până pe 15 mai. Când Mercur este retrograd în Taur, apar multe discuții legate de criza financiară, de inflație, de salarii, de creșteri. Reluări, reajustări, tăieri etc. Ne vom da seama că, pe undeva, nu ne iese socoteala. Mai mult, Mercur în Taur este interesat de profit, vrea să rămână cu ceva în buzunar. Toate deciziile financiare luate în ultimele săptămâni vor fi reluate. Ne oferă și o lecție importantă: suntem umani și nu putem controla totul. Și lucrul acesta are frumusețea sa, până la urmă.

Venus în Gemeni

Până pe 7 mai, libertatea și varietatea vor fi pe primul loc, iar relațiile pot fi dificile, deoarece vom avea nevoie de diversitate. Ne vom plictisi repede. Curiozitatea va fi cea care ne va ajuta în cucerirea unei persoane. Emoțiile vor fi supuse de către partea cerebrală. Vom fi stimulați și atrași de mintea celor din jur. De asemenea, este o perioadă bună pentru a jongla cu mai multe pasiuni. 

Marte în Rac

Când te gândești la Marte în Rac, gândește-te la verbul a construi. La fundația unei case. Până pe 20 mai, avem ocazia să construim ceva. Este adevărat că acest tranzit poate veni și cu multe frustrări, pentru că, dacă Marte vrea război, Racul își dorește armonie, liniște, siguranță, cămin, confort, echilibru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel