Horoscop 27 octombrie 2022. Iată previziunile zilei pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Irina Constantin |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
pixabay.com
pixabay.com

Astăzi, 27 octombrie 2022, avem un trigon al lui Mercur cu Marte, dar și un careu al lui Mercur cu Pluto. Trigonul este despre comunicare, în timp ce careul este despre manipulare, convingere. 

 

Horoscop 27 octombrie 2022 Balanță

Nici voi nu știți ce spuneți, ce vreți, cum vreți. Mercur e în semnul vostru, în trigon cu Marte, sunteți filosofi, înțelepți, dar ferească sfântul să vină cineva cu altă opinie, că vă pierdeți controlul. Pe de altă parte, multe dintre discuțiile pline de disconfort sunt cu familia. 

Horoscop 27 octombrie 2022 Scorpion

Nu prea vă ies strategiile și tacticile astăzi. S-ar putea să fiți ușor de deconspirat, așa că aveți grijă în ce vă băgați, cu cine vorbiți, pe cine încercați să manevrați. Dacă vreți să vă enervați, țineți-vă de tactici. Dacă nu vreți, mai amânați-le puțin. 

Horoscop 27 octombrie 2022 Săgetător

În aceste zile, vă certați cu prietenii pentru ce n-ați reușit să vă certați cu alții. 

Horoscop 27 octombrie 2022 Capricorn

Pe de-o parte, îi ascultați pe cei cu autoritate, pe de altă parte, aveți tupeu să vă confruntați cu cei cu autoritate, încercați să băgați bățul prin gard să vedeți ce obțineți. 

Horoscop 27 octombrie 2022 Vărsător

Puteți fi buni profesori, dar puteți fi și profesori răi. Adică să fiți dornici să împărtășiți informații, dar să vi se pară că oamenii nu pricep repede. Aveți nevoie să vă schimbați. 

Horoscop 27 octombrie 2022 Pești

Pregătiți casa, faceți curățenie, cumpărați ce e de cumpărat, ca și cum ați primi pe cineva în vizită, pentru că vor urma unele evenimente, de mâine. 

Ce urmează

În 28 octombrie, Jupiter se întoarce în Pești și se apropie de Neptun, ceea ce face socotelile de la începutul anului total diferite decât cele de la finalul anului. 

În 29 octombrie, Mercur intră în Scorpion: ”Vom avea Mercur, Soare și Venus, toate în Scorpion. Paranoia totală aici!” spune astrologul. 

În 30 octombrie, Marte își începe retrogradarea în semnul Gemenilor, în careu cu Neptun. Retrogradarea va dura până în 12 ianuarie, de când va sta în Gemeni până în 25 martie. 

Am intrat sub semnul Scorpionului, cum ne influențează

”Trecem de la dorința a ne avea bine cu toată lumea la nevoia de a vedea totul în alb sau negru a Scorpionului. Vom căuta dedesubturile, atașamentele greu de rupt și secretele” scrie Astrosens. 

”Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate”, mai scrie sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel