Horoscop 28 august 2023. Mercur conjuncție Pallas Athena. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Astăzi avem o conjuncție între Mercur și Pallas Athena. 

Astăzi, Mercur retrograd face o Conjuncție cu Pallas în semnul Fecioarei. Mercur guvernează comunicarea în toate formele sale, inclusiv vorbirea, scrisul, ascultarea și exprimarea în general. În același timp, este asociat cu învățarea, înțelegerea și analiza informațiilor, adaptabilitatea și capacitatea de a comunica cu alții. Prin urmare, Mercur joacă un rol semnificativ în modul în care interacționăm cu lumea din jurul nostru.

Pallas, cunoscută mai frecvent ca Athena sau Minerva, stăpânește asupra domeniilor intelectului și strategiei, jucând un rol la fel de activ ca oricare dintre rudele ei masculine. Pallas reprezintă și folosirea inteligenței și a înțelepciunii. 

Mercur, gândirea pe termen scurt, se întâlnește cu Pallas, gândirea pe termen lung/strategia, în semnul logicii. Deci este un aspect nemaipomenit pentru a relua idei mai vechi astfel încât să le dăm viață.

Despre următoarele evenimente importante

4 SEPTEMBRIE: VENUS DIRECTĂ ÎN LEU/JUPITER RETROGRAD ÎN TAUR

Venus își oprește retrogradarea. Dar atenție că efectele retrogradării se vor mai resimți până când planeta iubirii și a frumuseții va ieși de tot din semnul contaminat, adică până pe 9 octombrie. Chiar și așa, este momentul pentru decizii importante legate de relații și bani. Chiar dacă Venus va mai face câteva aspecte marcante cu Uranus și Jupiter, ne va conferi mai multă claritate. Vom ști cu adevărat ce ne place și ce ne dorim. Și ne vom da seama că avem nevoie de prospețime și respect, mai ales pe plan amoros. 

În aceeași zi, Jupiter își începe retrogradarea în Taur. Acest tranzit, direct sau retrograd, vorbește despre câștig, productivitate, despre a avea și de a deține, dar și despre economii. Este foarte important de știut că un tranzit precum cel al lui Jupiter se poate vedea, în mod practic, în viața noastră. Cu Jupiter retrograd în Taur, vom schimba din nou unele decizii legate de investiții, mai ales acelea începute după 16 mai. Atenție că Jupiter poate da, câteodată, lecții mai dure decât Saturn! Mai ales dacă te-ai întins mai mult decât te ține plapuma. 

Citește și Horoscop 2024 pentru TOATE zodiile. Lecții, surprize, zâmbete și bucurie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel