Horoscop 28 martie 2022. Conjuncție Venus-Saturn. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop 28 martie 2022. Aspectul zilei este conjuncția dintre Venus și Saturn în semnul Vărsătorului. 

Află previziunile pentru fiecare zodie/ascendent de la Daniela Simulescu: 

 

Despre cele mai importante aspecte ale lunii aprilie

1 APRILIE: LUNĂ NOUĂ ÎN BERBEC

Nici nu începe aprilie bine, că deja avem o lună nouă! Și nu, nu va fi o păcăleală! Mercur se va alătură și el conjuncției Soare-Lună în primul semn al zodiacului. Iar ziua va deveni și mai încărcată din cauza careului dintre triada Venus-Marte-Saturn și Nodurile Lunare. De obicei, o Lună Nouă nu provoacă evenimente, dar aici s-ar putea să asistăm și la mușchi încordați, și la curaj nebun.

5 APRILIE: VENUS INTRĂ ÎN PEȘTI

Planeta iubirii va păși în oceanul tulbure al ultimului semn al zodiacului. Vom avea spirit de sacrificiu, vom fi mai umani, mai generoși, mai iertători și vom iubi necondiționat. Acest tranzit îi  va topi și pe cei foarte rigizi. 

11 APRILIE: MERCUR INTRĂ ÎN TAUR

Până pe 30 aprilie când Mercur va trece în Gemeni, vom calcula fiecare cuvânt. Vom căuta să fim cât mai pragmatici, să avem argumente serioase și nu ne vom grăbi deloc în a lua o decizie. Ne dăm seama de importanța unei mize și avem grijă să minimizăm pierderile. Negocierile vor fi  stagnante. 

12 APRILIE: CONJUNCȚIE MAGICĂ JUPITER-NEPTUN ÎN PEȘTI

Acest eveniment va produce o schimbare majoră în conștiința fiecărei persoane de pe această planetă până în 2035.

Oamenii vor avea nevoie de credință și o vor căuta în multe zări. 2022 se va simți de multe ori precum o nebuloasă. Dar de cele mai multe ori, avem nevoie de o asemenea stare pentru a începe să ne reconstruim. Doar după ce ne vom dizolva ego-ul, vom deveni mai prezenți. 

15 APRILIE: MARTE INTRĂ ÎN PEȘTI

Războinicul tace și face! Când planeta acțiunii intră în Pești, începe o perioadă potrivită pentru luptele din culise. Pentru strategii și pentru încărcarea bateriilor. Dar și pentru acceptarea faptului că, de cele mai multe ori, în viață trebuie să pierdem mai întâi ceva/pe cineva pentru a “câștiga”. 

16 APRILIE: LUNA PLINĂ ÎN BALANȚĂ

Vom ieși din impasul unei negocieri(fie acasă, fie în relație) doar dacă vom fi de acord să schimbăm ceva în viața noastră. Cum Luna Plină va fi în careu cu Pluto, ne va fi destul de greu să renunțăm la tendințele noastre de a controla totul. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj cardinal: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn. 

20 APRILIE: SOARELE INTRĂ ÎN TAUR

Începem să fim preocupați și de roadele faptelor realizate după 20 martie. Este momentul să facem calcule, să avem un ritm și să fim mai ponderați. 

30 APRILIE: ECLIPSĂ PARȚIALĂ DE SOARE/LUNA NOUĂ ÎN TAUR ȘI MERCUR INTRĂ ÎN GEMENI

Lună Nouă în Taur – Eclipsă parțială de Soare(vizibilă doar din sudul oceanului Pacific şi partea sudică a Americii de Sud)

Planeta comunicării pășește în domiciliul său. De menționat că va și retrograda din acest semn începând cu 10 mai. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel