Horoscop 28 octombrie 2022. Jupiter se întoarce în Pești. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Jupiter retrograd se întoarce în semnul Peștilor unde va sta până pe 21 decembrie. 

Despre Jupiter în Pești

Jupiter a mai fost în Pești între 14-28 iulie 2021 și 29 decembrie 2021-11 mai 2022.

Din punct de vedere astronomic, Jupiter este a cincea planetă de la Soare și cea mai mare din Sistemul Solar. În astrologie, Jupiter este considerat Marele Benefic și îl reprezintă pe Zeus. Caracteristicile acestei planete sunt: abundența, încrederea, expansiunea, dreptatea, optimismul, înțelepciunea, filosofia, credința.

Semnul Peștilor este cel responsabil de vindecare, sensibilitate, vulnerabilitate, dizolvare, confuzie, ceață, haos, sacrificiu, umanitate, alienare, înstrăinare, spiritualitate, divinitate, simț artistic, creativitate, fotografie.  Energia Peștilor este una fără limite.

Deci, Jupiter va (re)amplifica toate caracteristicile Peștilor. Vom avea o multitudine de șanse, dar va trebui să avem grijă să nu ne pierdem capul. Sănătatea mintală va deveni un subiect important. Ne va fi din ce în ce mai greu să facem diferența între ce este real și ce este fake news. Un lucru este totuși bun: spiritualitatea va face parte până și din viețile celor mai pragmatici oameni.

Cu Jupiter în Peşti vom fi mai sensibili, mai vulnerabili, vom fi mai empatici şi ne vom da seama că oamenii au nevoie de suport, au nevoie de ajutor.

Când vorbim de Peşti, avem de-a face cu casa a 12-a, casa unui sfârşit, a unei încheieri de ciclu. Casa a 12-a are legătură şi cu tot ce înseamnă spitale, azile, instituţii de boli mentale.

Când Jupiter intră în Peşti în această zonă, înseamnă că poate să vină cu o soluţie de vindecare. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel