Horoscop 29 august 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Ne apropiem de o Lună Plină în Pești. 

Despre următoarele evenimente astrologice

Pe 30 august, Pallas din Fecioară face un trigon cu Uranus din Taur. Uranus vorbește despre instabilitate, noncomformis, genialitate și rebeliune. După cum precizam și mai sus, Pallas era zeița strategiei și a planificării, avea rol în războaie. Taurul este semnul resurselor.  Fecioara reprezintă organizarea. Deci trigonul dintre cei doi aștri vrea să ai planul de a nu avea un plan concret. Adică să fii pregătit pentru orice schimbare surprinzătoare din punct de vedere financiar. Dar pentru asta ai nevoie totuși de o siguranță. Astfel încât să poți lua decizii la care alții nici nu s-ar fi gândit. Cu alte cuvinte, să ai puterea să te joci cu necunoscutul. 

Pe 31 august, avem a două Lună Plină din august, din 2023. Doar că de data aceasta, va fi în conjuncție cu Saturn. Luna reprezintă lumea emoțiilor, iar Saturn duritatea. Când Saturn este într-o conjuncție cu Luna, atunci se creează un blocaj în ceea ce tu îți dorești, în universul viselor și al fanteziilor tale. Nu e neapărat vina lui Saturn. El vorbește despre realitatea vieții, despre faptul că lucrurile s-ar putea să nu fie așa de ușoare precum ne dorim noi. Când îi vedem pe cei din jurul nostru obținând succesul, nu ne dăm seama prin ce au trecut ca să ajungă acolo. Este mult mai mult decât ceea ce vedem noi. Acest eveniment îi va afecta mai ales pe cei cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. 

Pe 2 septembrie, astrele ne mai pregătesc o surpriză! Un careu între Vesta din Gemeni și Neptun din Pești. Când Vesta face un careu cu Neptun, mai ales pe semne mutabile, s-ar putea să nu mai credem atât de mult în valorile noastre. Vom avea tendințe către escapism. Și ne va fi greu să ne facem o rutină. Spre finalul săptămânii, astrele vă recomandă să nu vă ocupați de proiecte îndrăznețe. 

Nu uitați că aceasta este ultima săptămână în care Venus este retrogradă în Leu! Își va relua mersul direct pe 4 septembrie. Recomandarea principală este aceea de a nu grăbi nimic pe plan amoros!

Citește și Horoscop Septembrie 2023. Previziuni astrologice pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel