Horoscop 29 februarie pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care primește multe lecții de la astre

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Descoperă mesajele astrelor pentru acești nativi ai zodiacului!

Pregătiți de venirea primăverii? Noi, cu siguranță da!

Despre ce discutăm astăzi, din punct de vedere astral?

Pe 29 februarie, Mercur din Pești face un sextil cu Jupiter din semnul Taurului.

Să ne amintim ce este sextilul. Vorbim despre un aspect pozitiv în astrologie, care se formează în momentul în care două planete se găsesc la o distanță de 60 de grade. Sextilul este și un potențial care ne ajută să evoluăm, daca îl folosim.

Energia pe care o oferă sextilul este una pozitivă și cooperantă.

Superstițiile asociate zilei de 29 februarie. Ce NU este recomandat să faci în jurul acestei date

Redactorul șef Astrosens, Daniela Simulescu, ne oferă previziunile zilei pentru următorii șase nativi.

Berbec/Ascendent în Berbec

La tine, Marte se rupe de Careul cu Jupiter, ceea ce înseamnă că îți redobândești claritatea, te așezi puțin și începi să vezi mai bine care trebuie să fie următorul tău pas.

Taur/Ascendent în Taur

Ne uităm doar la faptul că Venus va face în curând un Careu cu Uranus. Iar asta înseamnă că tu o să te bucuri de destul de multă stabilitate zilele acestea. Așa că este recomandat să îți faci o listă, un program, chiar dacă nu te poți tine de el așa cum ți-ai dori.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur este în continuare lângă Saturn, așa că perspectiva ta asupra vieții nu este cea mai plăcută. Trebuie să te gândești așa: daca muncești și te străduiești, cu siguranță vei și obține ceva.

Rac/Ascendent în Rac

Pentru nativii Rac, este o zi care oferă multe lecții. Sunt momente în care învățam din greșelile noastre și altele în care învățam din greșelile altora. Astrologul recomandă să fii mai isteț și să înveți mai ales din ceea ce alții fac greșit.

Leu/Ascendent în Leu

Din păcate, tripla conjuncție dintre Soare-Mercur-Saturn este în continuare în a opta casa, care ține și de bani, de resurse, de timp și de energie. Iar tu pur și simplu nu ai de unde. Mai mult, te confrunți și cu toate fricile, te gândești la toate prostiile. Mai ales pentru că Soarele este lângă Saturn. Așa că îți închipui tot felul de probleme de sănătate, chiar dacă nu sunt.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, este în continuare lângă Saturn și lângă Soare, în Casa a șaptea. O să ți se pară că oamenii din jur sunt cam duri cu tine, distanți sau prea serioși. Ai dori mai multa empatie, ai vrea să te înțeleagă mai mult. Oarecum, acest lucru o să te oblige să te comporți ca un adult. 

Poți să citești și acest articol de pe site-ul nostru: Previziuni astrale martie. Zodia care va avea transformări radicale în domeniul familial

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel