Horoscop 29 mai - 4 iunie 2023. Astrologul Daniela Simulescu prezintă previziunile pentru toate zodiile

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămânal. Venus va intra în Leu și ne va promite o vară de neuitat!

Luna mai ne-a adus un tranzit important, cel al lui Jupiter în Taur. Iunie nu se poate lăuda la fel, dar are câteva evenimente notabile. Aș putea spune că sunt trei care își vor lăsa amprenta atât la nivel personal, cât și la nivel mondial. Venus va intra în Leu(semn în care va și retrograda), Saturn își începe retrogradarea în Pești(și bineînțeles vom avea pe cine da vina dacă nu ne vor ieși proiectele atât de repede precum ne-am dori), iar Pluto se întoarce în Capricorn. 

Mai jos veți găsi detalii despre fiecare eveniment. 

5 IUNIE: VENUS INTRĂ ÎN LEU 

Ei bine, când vorbim despre Venus în Leu, e ca și cum vorbim despre o regină. Venus o reprezintă pe Afrodita, este a doua planetă de la Soare. Venus este, așadar, zeița frumuseții, a iubirii, frumos, estetic, pasional, dar, atenție, este și a BANILOR, să nu uităm că dragostea, de multe ori, trece prin stomac. 

Venus în Leu poate căpăta o notă dramatică, vrem să ieșim, să dansăm, să strălucim, să ne lăudam cu rochia pe care am cumpărat-o, vrem să fim văzuți, observați, filmați, să captăm atenția întregii lumi. Vom fi martorii unei explozii de energie, dorință, înflăcărare. Venus în Leu ne face să ieșim în lume și pur și simplu să strălucim. 

Atenție! Acest tranzit nu va fi unul simplu! Pentru că Venus va și retrograda în acest semn, între 23 iulie-4 septembrie. 

11 IUNIE: PLUTO RETROGRAD SE ÎNTOARCE ÎN CAPRICORN

După scurtul tranzit în semnul Vărsătorului, început pe 23 martie 2023, iată că planeta transformărilor radicale se întoarce în semnul testat încă din 2008, cel al Capricornului.  Acesta este asociat cu perseverența, organizarea, răbdarea, ambiția și cu materialismul exagerat sau cu o lipsă de încredere.

Pluto este planeta transformării, puterii, viselor și iluziilor și este asociată cu lumea interlopă și forțele subconștiente, care se referă la planeta numită după zeul grec Hades. Chiar dacă Pluto înseamnă transformare, poate indica, de asemenea, modul în care ești sârguincios sau autodisciplinat.

17 IUNIE: SATURN ÎȘI ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN PEȘTI

Tot ce ai construit după data de 7 martie, când Saturn a intrat în acest semn, va fi testat pentru o perioadă. Senzația principală va fi aceea că totul este blocat, încetinit și amânat. Dar să nu uităm că, de fapt, Saturn vrea să îți arate ce este cu adevărat realizabil și acea parte din mintea ta care nu are nicio legătură cu realitatea. Bineînțeles, cei cu marcaj mutabil(Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) vor avea mai mult de muncă pentru absolut orice. 

Dacă vrei să afli ce îți aduce luna iunie, te invităm să citești: 

Horoscop IUNIE 2023 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Horoscop IUNIE 2023 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Horoscop IUNIE 2023 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel