Horoscop 29 martie 2022. Venus se apropie de un careu cu Nodul Sud. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Zilele următoare vom avea o Lună Nouă în semnul Berbecului. 

Urmărește previziunile pentru fiecare ZODIE/ASCENDENT:

 

Youtube video image

Cele mai importante aspecte ale săptămânii

Pe 31 martie, Venus face un careu cu Nodurile Lunare. Dar cel mai important este careul cu Nodul Sud din Scorpion. De ce? Pentru că aduce multe tensiuni, lupte interioare între dorința de posesivitate și nevoia de libertate. Și de obicei, proiectăm interiorul în exteriorul nostru. Ne vom testa partenerii fără niciun motiv. 

Pe 1 aprilie, avem Luna Nouă în Berbec. Și bineînțeles că nu va fi o lună nouă simpă, ci va fi conjunctă cu Chiron! Cu alte cuvinte, multe dintre începuturile din această perioadă vor avea un accesoriu: o durere care nu poate fi vindecată, dar care ne devine un instrument folositor în a face pași către o altă viață. Rănile de respingere și abandon ne vor obliga să recurgem la furie și agresivitate. 

Pe 2 aprilie, Mercur face o conjuncție cu Chiron în semnul Berbecului. Cuvintele dor mai mult ca o palmă! Trebuie să avem grijă ce și cui spunem. Este posibil să re răzbunăm pentru unele fapte din trecut pe oamenii din prezentul nostru. 

Pe 3 aprilie, Mercur face conjuncția cu Soarele. Există riscum de a ne lăsa orbiți de furie, dar în același timp putem avea curajul să spunem ce ne doare cu adevărat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel