Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021. Momentul perfect să faci o recapitulare. Simulescu, despre zilele dintre eclipse

astrosens Team | Dată: 30 noi, 00:02 | Categorie: Horoscop
Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021. Momentul perfect să faci o recapitulare. Simulescu, despre zilele dintre eclipse / Foto: Pixabay
EXCLUSIV
Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021. Momentul perfect să faci o recapitulare. Simulescu, despre zilele dintre eclipse / Foto: Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu  a spus ce ne așteaptă în următoarea săptămână.

"Ce se întâmplă în zilele ce urmează? În primul rând trebuie să știi că nu este o săptămână atât de..., nu are niște aspecte palpabile, sunt sigură că m-ai mai auzit spunând lucrul acesta. Un singur aspect caracterizează săptămâna ce urmează. Este vorba despre eclipsa de pe 4 decembrie, eclipsa de Soare, Luna Nouă Săgetător. Înainte de a-ți detalia așa aspectele vreau să îți aduc aminte de faptul că între două eclipse sunt zile importante. Să ne reamintim eclipsa de pe 19 noiembrie. De pe 19 și chiar și acum te-aș invita să îți faci așa o recapitulare a ultimelor zile.

Cu cine ai vorbit, ve discuții ai purtat, cu cine te-ai reîntâlnit, ce evenimente s-au întâmplat, ce schimbări au fost la locul de muncă sau unde ar trebui să înveți să pui niște limite pentru că dacă mai ții minte eclipsa de pe 19 noiembrie a fost conjunctă cu steaua Algol și spuneam eu că acolo ar trebui dacă nu suntem atenți ne putem pierde capul în anumite situații, indiferent că sunt unele cotidiene, că sunt unele mai serioase, profesionale sau familiale.

Avertisment pentru cei cu marcaj fix

Mai ales cei cu marcaj fix gândiți-vă ce s-a întâmplat în viața voastră în ultima săptămână. Să ne aducem aminte că marcaj fix înseamnă toți cei care au Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Vă promit eu că la anul nu o să mai vorbesc despre voi cum am făcut-o anul acesta. Nu că nu mai vreau eu să vorbesc despre voi, dar la anul se schimbă puțin apele. Bun, deci gândiți-vă așa în ultimele zile, de la 19 noiembrie încoace să spunem, gândiți-vă care au fost elementele noi sau elementele diferite.

E adevărat că pe moment nu v-ați putea da seama de piesele din puzzle, însă e bine să conștientizați, să fiți prezenți în viața voastră și să nu luați totul la modul superficial, adică să ieșiți un pic din rutina aceasta pe care o știți voi cel mai bine.

Atenție și pentru ce cu marcaj mobil în astrogramă

Și în următoarele zile îi voi ruga să fie foarte atenți pe cei cu marcaj mobil în astrogramă, dublu, avem parte de Gemeni, avem parte de Fecioară, parte de Săgetător și parte de Pești, adică aceste semne, aceste marcaje sunt cele mai impresionate între cele două eclipse. Întotdeauna, din vechi timpuri, zilele dintre eclipse produc anumite evenimente, o suită de acțiuni diferite.

Știți cum e, ca în filmele alea, te uiți la film, și mai așa la finalul filmului îți dai seama că nimic din filmul ăla nu era întâmplător, totul avea o legătură. cam așa se întâmplă și în aceste două săptămâni, iar eclipsa de pe 4 decembrie este menită să ne aducă puțină încredere, însă trebuie să aveți grijă la încredere-speranță. E de făcut o mică diferență aici.", a explicat Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play