Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021. Zodia care va cheltui mult, zilele acestea. Banii nu sunt o problemă pentru ea!

Autorul articolului: Ioana Popa |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
EXCLUSIV
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni pentru săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie. Zodia care va avea mulți bani de cheltuit.

Pe 4 decembrie, ultima eclipsă din 2021

 

"Pe 4 decembrie, avem ultima eclipsă a anului 2021. Este vorba de Eclipsa de Soare/Lună Nouă în Săgetător. O zi bună pentru intenții, dar sextilul cu Saturn ne cere cumpătare sau mai bine zis maturitate. Imaginează-ți trei corpuri cerești (Soare-energia conștientă, Luna-emoțiile, Mercur-planul mental) toate în semnul încrederii, speranței, moralității, filosofiei, expansiunii. Evenimentul acesta poate fi începutul unui nou capitol în viața noastră. Indiferent de ce se întâmplă acum în lume. Și totul va porni de la regăsirea credinței. Și când spun asta nu mă refer la apartenența unei religii, ci la credința interioară. Fără ea nu putem face nimic. Când o avem, ajungem pe cele mai înalte culmi", precizează astrologul Daniela Simulescu.

Scorpionii stau bine la capitolul "bani"

 

"Eclipsa se petrece pe Casa a doua. Bani, bani, bani şi o să mă mai auziţi o perioadă cu banii, dar situaţii din acestea în care aveţi bani şi pentru doctori, aveţi bani şi pentru membrii familiei, aveţi bani şi pentru planurile de sărbători. Cheltuiţi! Este o săptămână de cheltuit. Cheltuielile astea nu vin cu frică. Vin cu "am de unde să dau", "găsesc", "fac rost, nu e o problemă". Aveţi capacitatea uimitoare de a vă descurca nemaipomenit de bine. Dacă aveţi discuţii din acelea cu contabilul, găsiţi voi o soluţie prin care să aranjaţi nişte situaţii, să câştigaţi pe o parte.

Vă iese bine săptămâna aceasta din punct de vedere financiar. Cei care trebuie să convingă oamenii, care lucrează în vânzări au o săptămână minunată. Poate să fie o săptămână pentru a cere o mărire de salariu, pentru a renegocia partea aceasta, pentru a  primi o primă, un bonus sau să vă lăudaţi mai mult astfel încât data viitoare să fiţi luaţi în vedere, să fiţi acolo pe listă ca trebuie să vi se dea bani.

Venus este în Casa a treia, se apropie de Pluto. Sunteţi convingători, lăsați impresia că sunteţi empatici şi cuvintele voastre au greutate, zilele acestea. Dacă vreţi să cuceriți pe cineva, nu vă aruncați în cadouri sau în alte chestii, ci în discuţii, săptămâna aceasta. Veţi cuceri foarte uşor aşa", spune Daniela Simulescu.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel