Horoscop 3 februarie 2023. Urmează Luna Plină în Leu. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Horoscop zilnic. Duminică, pe 5 februarie, avem o Lună Plină în Leu.

După luna ianuarie care nu a fost foarte liniștită și înainte de martie care va veni cu unele evenimente astrologice menite să schimbe lumea în următorii ani, iată că avem parte de un februarie liniștit. Fără prea multe aspecte importante. Mercur scapă de tot de semnul contaminat de retrogradare, Marte se mișcă în Gemeni fără probleme, Jupiter își umflă mușchii în Berbec. Iar conjuncția Venus-Neptun în Pești de pe 15 februarie vrea să ne aducă mult romantism sau să ne facă să visăm la partenerul perfect. Am putea spune că februarie este precum un cantonament. Ne pregătim, însă nu participăm încă la nicio acțiune serioasă.

Pe 4 februarie avem un careu între Soarele din Vărsător și Uranus din Taur. Chiar dacă este sâmbătă și oamenii se așteaptă să fie o zi de odihnă, acest aspect poate provoca destule evenimente neașteptate sau schimbări bruște în comportamentul apropiaților. Recomandabil ar fi să nu vă faceți planuri.

Pe 5 februarie avem Lună Plină în Leu. Un eveniment special. Soarele și Luna vor fi în careu cu Uranus, aspect ce poate crea evenimente neașteptate și bizare, mai ales pentru cei care au în astrogramele natale marcaj de Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător. Și cum îl avem și pe Saturn implicat, este posibil să avem genul acela de situații în care o parte din noi să zică hai și cealaltă parte să zică stai. Și să nu uităm că în același semn se află de câteva zile și Lilith. Arhetipul Leului vorbește despre o rană narcisică. Mulți se vor trezi în situații în care nu se vor mai regăsi. Mai ales din punct de vedere relațional. 

Deci, în jurul datei de 5 februarie, mulți dintre noi se vor gândi că suntem în relația cea mai nepotrivită. Oamenii traumatizați, când aleg cu inima, aleg greșit. Această Lună Plină din Leu ne poate arăta că am ales prost cu inima. 

În cazul în care ai marcaj fix în astrogramă, dacă vei simți cu ocazia Lunii Pline că ești în locul nepotrivit, reține că este vorba despre tine, nu despre ceilalți. Stai cu tine însuți și gândește-te de ce ai ales așa în relație sau în anumite situații. Este momentul oportun să schimbi ceva la o relație. Totodată, nu este un moment bun să intri în relații noi.

Nu privi acest fenomen ca pe unul fatalist, ci mai degrabă stai cu ochii în patru, analizează și nu forța nimic.

Astrosens îți recomandă să citești și: Cele PATRU zodii care vor fi afectate de Luna Plină în Leu de pe 5 februarie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel