Horoscop 3 mai 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 03 mai 2023, 08:45 | Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Iată mesajele astrelor!

Unele dintre evenimentele astrologice ale acestei luni ne sunt pe plac. 

5 MAI: ECLIPSĂ DE LUNĂ/LUNĂ PLINĂ ÎN SCORPION

Acest eveniment ne activează toate fricile, mai ales că avem și Nodul Sud din Scorpion și Uranus din Taur implicate. Acest eveniment astrologic ne limitează, ne frustrează, ne provoacă multe îndoieli, neîncredere. În special semnele fixe vor fi afectate, deci mare atenție la cei cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Tot felul de evenimente asupra cărora nu aveți control vor apărea în viața voastră deoarece o Lună Plină pe semne fixe nu face decât să cutremure viața noastră. Energia Scorpionului vrea să se consume, să distrugă tot, ca să poată să renască, să se ridice din nou din propria cenușă ca pasărea Phoenix. 

Se vor vedea multe jocuri și lupte de putere atât pe plan personal, cât și mondial. Vom vedea lipsa mare de încredere în oameni, dar și în instituții. Secrete bine păzite până acum vor ieși la iveală. 

7 MAI: VENUS INTRĂ ÎN RAC

Cu Venus, planeta iubirii și a plăcerilor, în semnul Racului vom aprecia loialitatea, armonia, siguranța emoțională și sentimentul de apartenență. Este o perioadă bună pentru tandrețe, gesturi romantice, afecțiune și compasiune. Vulnerabilitatea ne va face atrăgători în fața celorlalți. În plus, ne vom preocupa în mod activ de estetica locuinței. Oarecum, Venus ne va îndulci puțin. Să nu uităm că pe 5 iunie, va intra în Leu, semn în care va și retrograda.

15 MAI: MERCUR ÎȘI OPREȘTE RETROGRADAREA

Ne vom da seama de ce anume trebuie schimbat în obiceiurile noastre financiare. Cu siguranță, mulți au fost luați prin surprindere: plăți uitate, întârziate sau respinse. Vom deveni mai calculați și mai pragmatici. Atenție că, deși retrogradarea se oprește în această zi, efectele sale vor continua până pe 11 iunie. 

16 MAI: JUPITER INTRĂ ÎN TAUR

Unul dintre cele mai importante evenimente din 2023! Planeta expansiunii se mută în semnul resurselor și al posesivității. Este cazul să ne gândim în mod activ la monetizare. Și să avem încredere și în alte acțiuni. Adică, da, să avem ca bază principală stabilitatea. Dar cine nu investește, nu câștigă!

19 MAI: LUNA NOUĂ ÎN TAUR

Un eveniment benefic! De ce? Luminatorii, Soarele și Luna, se vor afla lângă Jupiter. Este cea mai bună zi pentru a planta semințe, și la propriu și la figurat. Deci dacă vrei să lansezi un proiect, știi ce ai de făcut!

Îți recomandăm să citești și: Astrologii internaționali despre Luna Sângerie de pe 5 mai: "Haos, reconstrucție și oportunități mari!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience