Horoscop 3 noiembrie 2022. Conjuncție Venus-Nodul Sud. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop zilnic. După Venus, Soarele va face o conjuncție cu Nodul Sud. 

Despre Nodurile Lunare în astrologie

Nodul Sud în Scorpion

Vorbeşte despre moarte, despre criză, despre resurse, despre pierderea puterii, a controlului, despre intimitate, despre sexualitate şi oarecum, despre probleme psihice, despre abandon, trădare, anxietate, un pic de paranoia. Şi gândiţi-vă că aceste Noduri şi după o perioadă de pandemie, ca să spun aşa. Deci, copiii care se nasc acum nu au cum să moştenească altceva decât frica în care am stat noi în ultimii doi ani. Şi nu doar asta vor moşteni. Probabil şi în familiile lor sunt anumite poveşti. Toată lumea care are Nodul Sud în Scorpion are o poveste de pierderi, de luat de la capăt. Poate cineva din familie nu şi-a calculat bine riscurile şi a greşit foarte mult.

Toată lumea care are Nodul Sud în Scorpion stă la pândă, stă să supravieţuiască şi pentru că ştie din spate, de la alor lui, că nu a fost încredere, că a fost trădare multă, nu ai încredere în oameni.

Cu Nodul Sud în Scorpion, vrem să obţinem prin ceilalţi tot felul de foloase. Energia Scorpionului vorbeşte despre banii la comun, banii partenerului şi vom încerca prin celălalt să obţinem o casă, anumite venituri, o stabilitate financiară. Dar tocmai că Nodul Sud în Scorpion ne învaţă că trebuie să fim independenţi. Nodul Sud în Scorpion este unul dintre cele mai sensibile noduri. Eşti mereu în luptă pentru supravieţuire, eşti mereu suspicios şi eşti pregătit să manipulezi. Vrei să ai control asupra celorlalţi pentru că cineva din spatele tău ţi-a transmis că nu poţi să ai încredere în oameni şi trebuie să îi foloseşti. Veţi observa în perioada următoare că vom ţine cu dinţii de tot felul de situaţii.

Nodul Nord în Taur 

Nodul Nord în Taur vorbeşte despre partea concretă şi ne spune că după atâţia ani, în care v-aţi dat seama că nu e niciun control, mai controlaţi ce? Trebuie să fie totul practic, pragmatic, să te descurci singur. Nodul Nord în Taur este cel care vrea să vorbim despre tot ce ține de casa a 2-a, cea a resurselor. fiind influențată de al doilea semn zodiacal, Taurul, și de energia acestuia, îndreptată spre posesie și valoarea. Casa a 2-a, așadar, vorbește despre banii pe care îi ai, banii pe care vrei să îi faci, despre venituri și cheltuieli, despre resurse naturale, despre talente, despre potențial și deseori despre valoare. Ce anume consideri a fi valoros, însă această energie a resurselor e în tandem cu cea a crizelor. De aici și problemele pe care le putem observa în ultima perioadă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel