Horoscop 30 mai 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu blocaje

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic 30 mai. Astrologul DC News, Daniela Simulescu, ne oferă previziunile pentru primii șase nativi din zodiac.

Youtube video image

Ne apropiem de o conjuncție între Mercur și Uranus, care poate aduce instabilitate. Vom fi martorii expresiei "Unde dai și unde crapă!” 

Redactorul șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne oferă previziunile zilei pentru următorii șase nativi.

Berbec/Ascendent în Berbec

Cum Marte este încă în semnul tău, o să vină și această conjuncție dintre Mercur și Uranus în Casa a doua. Așadar, s-ar putea să dai pe dinafară în mai multe domenii, dar mai ales în ceea ce privește cheltuielile. Dacă ai putea să stai departe de tentații azi, ar fi perfect. 

Taur/Ascendent în Taur

Probabil îți este puțin dor de Jupiter în semnul tău. Adu-ți aminte de momentele cele mai grele din viața ta și conștientizează faptul că ai avut puterea să treci prin ele și să le depășești. Așa că, dacă treci prin lucruri care nu îți convin, amintește-ți de faptul că victimizarea este bună doar în anumite limite. Nu rămâne blocat acolo mai mult decât este cazul.

Horoscop IUNIE 2024 Taur. Vei avea îngrijorări legate de bani!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Ce trebuie să reții tu? Că nu le poți avea pe toate, dintr-o dată. Daca ai acest sentiment astăzi, să știi că va trece. Nu este nimic perfect pe lume. Dacă ceva merge bine la serviciu, poate nu merge acasă. Și invers. 

Rac/Ascendent în Rac

Tu trebuie să ai foarte mare grijă la comunitatea din care faci parte. Dacă unii oameni dragi au probleme, nu înseamnă că trebuie să te sacrifici tu. Îți cer ajutorul? Bun, îi ajuți. Dar dacă nu, mai bine stai în banca ta.

Încă o lună până la retrogradarea lui Saturn în Pești! Previziuni importante pentru PATRU zodii

Leu/Ascendent în Leu

La serviciu se pot întâmpla lucruri total neașteptate. Primești vești, se fac tot felul de anunțuri, dar tu trebuie să rămâi pe poziția ta. Nu încerca să creezi strategii cu unii și cu alții. Stai departe de bârfe și nu încerca să afli tot felul de secrete.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Este o perioadă excelentă pentru a-ți îmbogăți bagajul informațional. Trebuie să înveți, să îți deschizi mintea și către alte domenii. 

Poți să citești și acest articol de pe site-ul nostru: Impactul lui Lilith/Luna Neagră în Fecioară pentru CINCI zodii. "Fii pregătit pentru MULTE lecții și provocări!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel