Horoscop 30 octombrie 2021. Careu Soare-Saturn. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop

Careul dintre Soarele din Scorpion și Saturn din Vărsător poate predispune la o oboseală generală. Cum vom începe un proiect, cum vom obosi. Marte se pregătește să iasă din Balanță, deci procesul decizional va fi destul de greoi. Cu alte cuvinte, astrele recomandă ca astăzi să avem un program cât mai simplu.

Berbec

Trebuie să îți dozezi cât mai bine energia. Marte, guvernatorul tău, se pregătește să schimbe semnul, deci vei avea momente în care nu vei ști ce să faci.

Taur

Vei pierde mult timp încercând să îi convingi pe alții să se ocupe așa cum trebuie de treburile lor. Partenerul va fi reticent la majoritatea propunerilor tale.

Gemeni

Chiar nu le poți face pe toate! Nu este vorba despre a demonstra că poți, ci despre a fi deveni eficient. Timpul este o resursă importantă.

Rac

Relația cu copiii va fi mai dificilă. Pentru ceilalți, s-ar putea ca persoana iubită să vă reproșeze că nu sunteți mai afectuos sau mai atent.

Leu

Familia are limitele sale și tu trebuie să înțelegi asta. Nu toți sunt ca tine. Și nu vei reuși să îi convingi prin metodele deja învechite.

Fecioară

Discuțiile de astăzi se vor desfășura într-un mod neplăcut. Faci ce faci și tot ajungi să fii ironic. Sau vei comenta prea des despre nereușitele altora.

Balanță

Nu vei putea cumpăra chiar tot ce îți dorești. Te vor năpădi multe gânduri legate de stabilitatea ta financiară și te vei preocupa mai mult decât este cazul acest fapt.

Scorpion

Chiar dacă este sâmbătă și ar trebui să fie o zi mai relaxată, nu vei reuși deloc să te liniștești. Momentele de anxietate se vor repeta.

Săgetător

Sentimentul că toată lumea este împotriva ta te va urmări. Însă nu este cazul să și crezi asta. Trebuie să descoperi ce te deranjează cu adevărat.

Capricorn

Nu există predictibilitatea acestei zile. Deci dacă faci o listă cu ce vrei să faci, astrele îți recomandă să fii pregătit de momente neprevăzute.

Citeşte continuarea pe DCNEWS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel