Horoscop 31 iulie 2023. Inconjuncție Venus retrogradă-Neptun. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu
EXCLUSIV
Daniela Simulescu

Horoscop zilnic. Astăzi, avem o inconjuncție între Venus retrogradă și Neptun. 

Astăzi, avem o inconjuncție între Venus retrogradă și Neptun. 

Unul dintre cele mai “nasoale” aspecte atunci când este vorba de dragoste. Unde dai și unde crapă! Din păcate, din cauza lipsei de încredere în noi, vom avea tendința de a ne îndrăgosti de un ideal, de o imagine falsă, de o nălucă. Și pe urmă să fim nevoiți să ne ajustăm permanent așteptările. Iubirea nu înseamnă sacrificiu personal. Evitați cât se poate intrarea într-o relație cu un partener indisponibil! Sau să vă întoarceți la unul din trecut, care v-a făcut deja destul rău. 

Luna Plină din Vărsător de pe 1 august va produce tensiuni serioase celor cu marcaj fix în astrogramele natale. Adică Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Cum Soarele și Luna vor fi în careu de semn cu Jupiter și Uranus, este posibil ca aceștia să facă tot felul de conexiuni bizare, excentrice pe moment, dar cu sens pentru viitorul apropiat. În plus, apare nevoia de eliberare și detașare. Sau dezlipire de obiceiuri, stări, tipare mentale.

Tot pe 1 august avem un trigon între Marte din Fecioară și Jupiter din Taur. Acțiunea și ambiția se întâlnesc într-un mod armonios cu șansa și moralitatea. Și cum trigonul are loc în semne de pământ, bineînțeles că inițiativele se pot concretiza astfel încât să obținem în timp și spațiu ceva stabil. 

Pe 2 august, astrele ne rezervă un meci de box între Mercur și Saturn. Bineînțeles, cei mai afectați vor fi cei cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. Opoziția între planeta mentalului și cea a limitărilor va crea întârzieri, blocaje, neînțelegeri. Deși Mercur va retrograda abia după 23 august, efectele se simt încă de pe acum pentru că se află deja în semnul contaminat. Cu alte cuvinte, avem două motive astrologice pentru frustrările următoarelor zile. 

Mercur în Fecioară este foarte organizat, iar Saturn în Pești demonstrează că și haosul are rolul său. Lupta dintre cei doi aștri provoacă și multă neîncredere în ceea ce vrem să zicem, dar și răutăți gratuite pe care le vom utiliza în discuțiile cu aceia dragi chiar. Cei mai afectați de acest aspect vor fi cei cu marcaj mutabil (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești). Astrele ne recomandă să îi ascultăm și pe cei cu experiență de viață, dar să nu renunțăm la ideea de nou.

Poți să vezi și: Provocări și neajunsuri la locul de muncă pentru Berbec, Balanță și Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel