Horoscop 31 octombrie. Marte a intrat în Scorpion. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop

Marte va tranzita semnul Scorpionului până pe 13 decembrie. Timp suficient să transformăm orice criză apărută într-o mare oportunitate. Să ne facem planuri, să ne depăşim limitele și să ne regăsim puterea interioară.

Berbec

Marte va crea un climat propice pentru momente de criză, din care vei ieși mai puternic. Vei avea tendința de a vedea totul în alb sau negru.

Taur

Relația cu partenerul va fi destul de dinamică. Dacă în ultima vreme ați simțit că v-a cuprins plictiseala, de acum încolo lucrurile se vor schimba.

Gemeni

Vei dori să te simți util. Atât acasă, cât și la serviciu. Singurul risc este acela de a-ți aglomera serios programul încât să nu mai ai timp nici să respiri.

Rac

Îți vei dori să fii auzit, văzut, băgat în seamă. Și dacă nu se va întâmpla asta, vei face tot posibilul să atragi atenția. Marte îți va amplifica nevoia de afecțiune.

Leu

Relația cu familia se va schimba. Îți vei da seama că nu poți stinge conflictele celor dragi și că este cazul să le accepți.

Fecioară

Marte îți va da chef de comunicare. Apropiații vor rămâne surprinși de nevoia ta de mișcare, socializare și dorința de studiu.

Balanță

Orgoliul tău va fi destul de ușor de rănit. Te vei grăbi cu unele achiziții. Dar un lucru este cert: urmează o perioadă în care te vei vinde mai bine.

Scorpion

Energia primită de la Marte poate fi folosită cu succes în absolut orice domeniu. Vei fi curajos, ambițios și plin de inițiative folositoare.

Săgetător

O perioadă de retragere nu ți-ar strica. Marte va face în așa fel încât să îți accepți unele supărări și să îți vindeci traume mai vechi.

Capricorn

Tranzitul lui Marte va avea loc în sectorul popularității. Deci vei avea nevoie de mai mulți oameni în jurul tău, de activități de grup.

Citeşte continuarea pe DCNEWS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel