Horoscop 4-10 septembrie. Astrolog Daniela Simulescu, previziunile pentru fiecare zodie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămânal. Urmează o săptămână plină!

Toamna se numără bobocii! Și cumva și astrele confirmă acest proverb. Zilele următoare vom avea parte de unele aspecte menite să scoată din noi ce este mai bun sau care să ne facă să devenim mai productivi. 

Luni, Venus își oprește retrogradarea în semnul Leului. Vă reamintim că a fost așa încă din 23 iulie. De atunci, multe dintre relațiile(mai ales ale celor cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător) au trecut prin diverse teste, provocări și neplăceri. Să nu uităm că Venus a făcut o mulțime de aspecte: careuri cu Jupiter și Uranus din Taur, conjuncție cu Lilith și inconjuncție cu Neptun din Pești. În plus, nici finanțele noastre nu au rămas intacte. Venus are legătură și cu modul în care iubim banii. Și este posibil să fi ales extravaganța. Dar, de mâine, gata! Cel puțin din punctul de vedere al teoriei astrologiei, putem lua decizii pe plan amoros(indiferent de care ar fi acestea) și vom avea mai multă claritate legată de investiții și siguranța financiară. 

Și totuși, o mică atenționare! Unele efecte ale retrogradării se vor mai întinde până pe 9 octombrie. 

Horoscop lunii Septembrie 2023. Previziuni astrologice pentru fiecare dintre noi

Miercuri, Mercur retrograd face temuta Conjuncție cu Soarele din semnul Fecioarei. Vă invit să aveți mai mare grijă, în primul rând, la chestiunile referitoare la muncă sau sănătate. După care la tot ce înseamnă tehnologie și administrație. Pentru că există riscul să fim orbiți de nimicuri. Mintea poate avea un moment de pierdere și din cauza acestuia să apară diverse pierderi. Nimic nu este alb sau negru!

Îți recomandăm și Horoscop 2024 pentru TOATE zodiile. Lecții, surprize, zâmbete și bucurie

Finalul săptămânii două aspecte. Unul pozitiv și celălalt îngrijorător. Trigonul dintre Soarele idn Fecioară și Jupiter în Taur ne oferă optimism și ne invită să vedem și partea plină a paharului când e vorba de bani sau carieră. Dar conjuncția dintre Ceres și Nodul Sud din Balanță ne face să ne îngrijorăm peste măsură în ceea ce privește relația de cuplu. Mai ales pe cei cu marcaj cardinal: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn. Duminică vom avea tendința să ne ducem până în pânzele albe cu dreptatea noastră. Dar atenție că dreptatea cuiva nu este absolută!

Horoscop Chinezesc Septembrie 2023. Previziuni pentru fiecare zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel