Horoscop 4 august 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop. Weekendul se anunță a fi unul excentric! Soarele se apropie de un careu cu Jupiter. 

Vă reamintim că Jupiter este încă în mers direct în semnul Taurului, unde a intrat pe 16 mai. Și până la următoarea retrogradare, care va începe în data de 4 septembrie, suntem încurajați să profităm în mod conștient de energia lui. 

„Cât bag? Cât scot? În cât timp?

Țineți minte sau notați-vă aceste întrebări! Până în mai 2024 ar trebui să devină obligatorii pentru oricine.

Jupiter stă aproximativ un an în fiecare semn zodiacal, avem destul timp să ne bucurăm de acest tranzit. De regulă, când vorbim despre Jupiter, acesta aduce posibilități, abundență și creștere. Însă nu doar atât, vrea să îți arate și că mai ai ceva de muncă. Să nu uităm că orice poate să devină și o resursă, dar și o vulnerabilitate. Așa că Jupiter poate fi la extreme, amplificând și ceea ce este bun, dar și ceea ce este rău.

Taurul este semnul de bani al zodiacului, iar Jupiter amplifică acea energie, așa că Jupiter în Taur este egal cu bani MARI! Putem avea succes în cariere ce ţin de domeniul finanțelor (bancar, acțiuni, obligațiuni sau contabilitate). De asemenea, avem un ochi format pentru estetică, așa că arta, antichitățile, designul interior sau industria modei pot fi opţiuni perfecte. Preferăm să lucrăm de acasă, unde putem avea în jurul tău tot confortul.

Norocul îi va favoriza, de fapt, pe cei stabili, care au o bază. Răbdarea este o calitate importantă, pe care va trebui să o avem cu toții până în mai 2024. De fapt, norocul și abundența la care visezi nu pot fi obținute altfel decât dacă suntem stabili, dar fără încăpățânare.

Acest tranzit nu vrea de la noi fantezii și dorințe care nu pot fi îndeplinite. Ci, în schimb, își dorește lucruri practice. Vrea să rămânem cu picioarele pe pământ. Să facem lucrurile cu un scop important, iar norocul nu va întârzia să apară.

În egală măsură, finanțele și banii vor fi importanți până anul viitor. Este timpul să te gândești la propria valoare, dar și la bunurile la care ții cel mai mult. Alte teme majore ale acestui tranzit? Vorbim despre mâncare, imobiliare, artă, natură, lux și calitate. Toate aceste domenii pot căpăta forme noi.

Și cum acum, Venus, guvernatoarea Taurului este retrogradă și face și careu cu Jupiter, putem spune că vom încerca să împăcăm dorința de răsfăț cu acea de a economisi. Nu va fi deloc ușor! Pentru că un careu creează frustrări, apare nevoia de a compensa și de a exagera. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel