Horoscop 4 decembrie. Ce zodie își poate îmbunătăți relația cu apropiații?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Pixabay.com
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii. 

Pe 4 decembrie, Venus intră în Scorpion, iar acest tranzit va dura până pe 29 decembrie. Când Venus tranzitează semnul Scorpionului, avem de-a face cu o singură strategie în zona sentimentală: totul sau nimic. Iubirea nu se cântărește, nu se dă cu porția, ci ori se dă, ori nu se mai dă. Acest extremism este menit să testeze persoana iubită, să îți dai seama dacă încă mai are sentimente puternice și profunde pentru tine. Că altfel, de ceva superficial chiar nu ai nevoie.

Dorințele sunt aprinse, instinctele destul de prezente, senzualitatea cunoaște cote alarmante. Și să nu mai discutăm despre gelozie, posesivitate și dramatism. Treci din rai în iad și invers într-o clipită. Toate acestea, dar să știi că acest tranzit are și câteva daruri importante: regenerarea și cicatrizarea rănilor cauzate de inimi frânte.

Tot astăzi avem un careu între Marte și Lilith, un aspect care scoate tot ce este mai păcătos din noi.

Ai citit și Horoscop chinezesc DECEMBRIE 2023. Predicții pentru toate semnele din zodiac?

Iată previziunile zilei de 4 decembrie pentru zodii!

Berbec/Ascendent în Berbec

Dacă ai așteptat un moment în care să explodezi, astăzi este ideal. Pe plan financiar, poți face niște investiții mult mai inteligente.

Taur/Ascendent în Taur

Tranzitul de astăzi te ajută să rezolvi problemele apărute în relația de cuplu. Pentru cei singuri, o să fie util să caute și alte tipare de oameni.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Vei primi sprijin din partea colegilor sau colaboratorilor. Dacă te afli într-un moment de criză, vei primi ajutor, chiar și din partea persoanelor de la care nu te aștepți.

Leu/Ascendent în Leu

Dacă relația cu părinții sau cu rudele apropiate nu este foarte bună, până la finalul anului ai șansa să-ți mai ispășești păcatele. Fii mai aproape de ei și încearcă să realizezi unde ai greșit și tu în raport cu ceilalți.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Avem un moment nemaipomenit pentru cei care vor să călătorească, să studieze sau să dea examene. Dacă vrei să aduci schimbări de perspectivă în propria viață, acesta ar fi momentul ideal să o faci.

Balanță/Ascendent în Balanță

Din punct de vedere financiar, luna decembrie va fi un dezastru pentru tine. Cu toate acestea, vei reuși să ieși la suprafață. Vei avea parte de suișuri și coborâșuri permanente.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel