Horoscop 4 ianuarie 2023. Sextil Venus-Jupiter. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Astăzi, Venus din Vărsător face un sextil cu Jupiter în Berbec.

Pe 4 ianuarie, Venus din Vărsător face un sextil cu Jupiter în Berbec. Este cazul să începem anul cu încredere în ceea ce privește zona amoroasă. De altfel, 2023 va fi mult mai bun pe plan afectiv, din punct de vedere astrologic. Dar pentru asta este nevoie să aducem prospețime în viața noastră. 

Daniela Simulescu amintea de faptul că 2023 poate fi văzut ca un an al iubirii. Acest an are aspecte benefice pentru chestiuni ale inimii.

De exemplu, cu Jupiter în Taur din 16 mai și Venus retrogradă în Leu, între 23 iulie și 4 septembrie, cu toții vom avea ceva de povestit la acest capitol.  Amintim aici și de intrarea lui Lilith în Leu de pe 8 ianuarie, care aduce multe limite testate pentru unii dintre noi. Astrologul amintește că totul va porni de la iubirea de sine și de la învățarea unor limite sănătoase.

Pe plan amoros, în acest an trebuie să știm cu adevărat ce ne dorim și să facem diferența dintre fluturașii toxici și angajamentele sănătoase.

Venus și-a început ieri tranzitul prin semnul Vărsătorului, unde va sta până pe 27 ianuarie. Vom fi mult mai cerebrali în ceea ce privește zona amoroasă, vom dori mult spațiu și libertate în relații. De aceea, Venus va avea un rol foarte important în 2023, mai ales că vine și rândul retrogradării.

Cu alte cuvinte, pe durata lui 2023, o să putem repara anumite relații sau putem să intrăm în relații serioase.

Pe 5 ianuarie, Soarele din Capricorn face un trigon cu Uranus din Taur. Începe dezlipirea de sărbători și apare dorința de noutate. Suntem susținuți să ne schimbăm rutina, să încercăm noi activități. Orice îndrăzneală este susținută de către astre. 

Pe 7 ianuarie, avem prima Lună Plină a anului 2023, de această dată în semnul Racului. Primul moment decisiv! Sau altfel zis adevăratul Revelion al astrelor! Aici are loc trecerea între ani. Luna Plină cere o renunțare. Arhetipul Racului vorbeşte de familiar, confort, de siguranţă, de familie, de trecut, de rădăcini. Capricornul vorbeşte de acum, de viitor, de ce construim. 

Tot în această zi avem mult temuta conjuncție Mercur retrograd-soare. Apar încurcături, ne confruntăm cu ceață mentală. se strică lucrurile. 

Pe 8 ianuarie, avem primul eveniment marcant al lui 2023: Lilith își va începe tranzitul prin semnul Leului, unde va sta până pe 3 octombrie. Ce vrea Lilith? Testarea limitelor și noi obsesii. Ce vrea Leul? Iubire, pasiune, creativitate, pasiune, romantism, aventuri, câștiguri, validare, trofee, atenție.

Astrosens recomandă și: Cele 12 case astrologice. Iată ce semnificație are fiecare în harta ta natală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel