Horoscop 4 iulie 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Nu uitați că ne apropiem de intrarea lui Marte în semnul Fecioarei!

Youtube video image

Detalii despre actualele și viitoarele evenimente astrologice

Ne rupem ușor de Luna Plină din Capricorn de ieri. Este posibil ca unii dintre noi să ne simțim "depresurizați". Putem da vina și pe căldura, dar și pe așteptarea vacanței! Asta dacă nu sunteți deja în concediu!

Foarte important! Marte petrece ultimele zile în semnul Leului. Și de obicei, planeta acțiunii, când se apropie de o schimbare, adoră să provoace, să destabilizeze și să creeze tensiuni. La nivel personal, dar și mondial. Să nu uităm totuși că Marte s-a întâlnit în drumul său cu Venus și cu Lilith, de careuri cu Uranus și Jupiter, deci nu a avut parte doar de aspecte pe placul său. 

Am putea spune că aceia care au marcaj fix în astrogramele natale(Taur, Leu, Scorpion și Vărsător) vor avea multiple tensiuni interioare. Dar adevărul este că acestea pot oferi motivația necesară pentru a munci eficient. 

Vineri vom avea un sextil între Mercur din Rac și Uranus din Taur. Creierul nostru va fi stimulat de tot ce e nou, învățăm și prindem totul din zbor și vom dori să ne împărtășim ideile. Pentru că aspectul combină energia apei cu aceea a pământului, vom reuși să aducem emoțiile în planul concret pentru a le găsi un scop. Nu vom respinge părerile diferite sau mai ieșite din comun. Ba chiar vom avea curaj să le îmbrățișăm. 

Sâmbătă și duminică vom avea conjuncție Pallas-Marte în Leu. Marte este planeta care îl reprezintă pe Ares, Zeul războiului. Deci, într-o astrogramă natală, se referă la energia masculină, acțiune și furie. Trebuie să știi, însă, că Marte nu este singurul zeu al războiului. Pallas, cunoscută mai frecvent ca Athena sau Minerva, stăpânește asupra domeniilor intelectului și strategiei.

Fratele lui Pallas, Marte, acționează cu forță, este preocupat de ofensivă. Dar Pallas construiește strategii în vederea defensivei.

Cum cei doi se întâlnesc în ultimul grad al Leului, apropiat de steaua fixă Regulus, mulți vor avea tendința de a lua decizii importante, care să schimbe cu totul viașa personală sau profesională. Cert este că acest aspect va avea ecou și pe plan mondial, mai ales în ceea ce privește acțiunile militare. 

Marte va intra pe urmă în Fecioară, unde va sta până pe 27 august. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel