Horoscop 5 decembrie. Ce zodie trebuie să se oprească din a fi narcisistă?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Pixabay.com
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii. 

Pe 5 decembrie, Venus, recent intrată în Scorpion, formează un trigon cu Saturn din Pești. Venus caută interacțiunea cu oamenii, participarea la evenimente și nutrește diverse dorințe, dar Saturn nu îi împlinește așteptările, ci mai degrabă aduce o atitudine de rezervă, împiedicând realizarea anumitor dorințe. Chiar dacă există o armonie între cei doi astri, acest aspect aduce frustrări și întârzieri.

Pentru cei care au luat decizii rapide pe plan personal, aspectul de astăzi îi determină să reflecteze mai profund. Decizia nu trebuie neapărat modificată, dar merită să fie reconsiderată din toate unghiurile.

Pentru persoanele care sunt la început de relație, este esențial să acorde atenție și altor detalii, să nu grăbească nimic.

Citește și Horoscop chinezesc DECEMBRIE 2023. Predicții pentru toate semnele din zodiac.

Iată previziunile zilei de 5 decembrie pentru zodii!

Berbec/Ascendent în Berbec

Aspectul de astăzi poate contribui să renunți la ideea de a te victimiza și la crearea unor scenarii. În loc să te concentrezi pe lucruri abstracte, este important să ai încredere în aspectele concrete.

Rac/Ascendent în Rac

Aspectul de astăzi este favorabil pentru tine. Dacă ai avut conflicte cu copiii, se poate liniști atmosfera. Dacă nu ai copii, vei fi mai pragmatic în relațiile tale amoroase.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Astăzi, acest aspect poate tempera din mândria și orgoliul tău. Evită să te autosabotezi și să exagerezi cu narcisismul.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mâine, Neptun își va opri retrogradarea din Pești în casa a 4-a. Astăzi, în mediul familial, s-ar putea simți o anumită agitație care nu va fi verbalizată, ci resimțită.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Astăzi, vei privi mai obiectiv persoanele din cercul tău de prieteni. Această perspectivă amplă te va ajuta să decizi cu cine continui și cu cine nu.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Unele așteptări legate de muncă vor necesita ajustări astăzi. Poate că îți dorești mai mult, dar vei primi strict cât ai nevoie. Dacă plănuiești să ceri un credit sau să faci un împrumut, este important să ceri doar suma necesară.

Pești/Ascendent în Pești

Oamenii te admiră pentru înțelepciunea ta. Problema este că ești înțelept când vine vorba de ceilalți, dar nu și în ceea ce te privește pe tine. Mâine, odată cu oprirea retrogradării lui Neptun în semnul tău, s-ar putea să ai revelații despre propria ta persoană.

Ai citit și Previziuni numerologice pentru Decembrie. Predicții pentru TOATE cifrele destinului?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel