Horoscop 5 martie 2022. Venus și Marte ies din Capricorn. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop

Venus și Marte se pregătesc să iasă din semnul Capricornului și să intre în cel al Vărsătorului. Este posibil să experimentăm stări contradictorii. Vrem ceva, dar tot noi ne blocăm. Ne zicem că nu e timpul, că nu avem resursele ceva sau că nu suntem destul de buni. Dar adevărul este că ne este frică și nu vrem să greșim. Astrele ne invită să medităm la ultimele două luni, mai ales la domeniul în care ne-am întâlnit neputința. 

Berbec

Marte se pregătește să schimbe semnul, deci și tu vei avea o zi cu tot felul de stări. Cert este că autoritatea excesivă nu ajută la nimic. 

Taur

Venus, guvernatorul tău, va ieși din semnul în care a și retrogradat. Deci putem spune că vei începe să te simți mult mai relaxat. 

Gemeni

Venus și Marte ți-au creat multiple momente copleșitoare, în care ai crezut că nu ai putere și control. Acum începi să îți mai revii. 

Rac

Partenerul se va pune de-a curmezișul atunci când îi vei face unele propuneri de petrecere a timpului. Pur și simplu nu este de acord. 

Leu

Exagerezi cu treburile gospodărești. Sunt și alte lucruri care contează cu adevărat în viața ta. Și chiar vei avea nevoie de ajutor.

Fecioară

Astrele îți recomandă să te bucuri serios de aceste zile. Săptămâna viitoare va fi destul de încărcată la serviciu. 

Balanță

Te vei lovi de unele ziduri, mai ales în sânul familiei. Nu este cazul să te contrazici cu aceia dragi, ci să îi lași să își facă numărul. 

Citeşte continuarea pe DCNEWS.RO!

 

Rezumat astrologic săptămâna 28 februarie - 6 martie

Săptămâna 28 februarie-6 martie este una de tip ultimatum. Venus și Marte vor părăsi semnul Capricornului și vor păși în cel al Vărsătorului. 

Ziua de 1 martie beneficiază de o puzderie de evenimente din punct de vedere astrologic. 

Luna Nouă în Pești ne readuce nevoia de vindecare/credință, dar și multă dezinformare. Atât la nivel mondial, cât și la nivel personal. Soarele și Luna vor fi în compania altor planete Jupiter și Neptun. Deci totul va fi amplificat la un nivel neașteptat. 

Mercur face conjuncție cu Saturn, în semnul Vărsătorului. Vrem să ne înțelegem, dar nimeni nu ascultă cu adevărat. Vom rămâne în proiecțiile noastre și cu greu vom ajunge la un numitor comun. Vom observa multă inflexibilitate în jurul nostru. 

Soarele face un sextil cu Uranus. Acțiunile noastre vor conduce la ideea că suntem dispuși să încercăm și altceva. Să mai reducem din rigiditate. 

Marte, planeta acțiunii și a războiului, va face o conjuncție cu Pluto. Aici vor fi multe ciocniri pe toate planurile. O asemenea conjuncție este una plină de putere, pasiune și furie. 

Pe 3 martie, este rândul lui Venus să facă o conjuncție cu Pluto, în semnul Capricornului. Vom lupta pentru ce e al nostru, ne vom manifesta dorința de putere și control și vom negocia totul în cele mai fine detalii. 

Pe 5 martie, avem ceea ce se numește “cea mai fericită zi a anului”, din punct de vedere astrologic. Soarele face o conjuncție cu Jupiter, în semnul Peștilor. Orice faptă bună ne va aduce veselie. 

Pe 6 martie, Venus și Marte pășesc în tandem în semnul Vărsătorului. Aparent, totul va părea mai pașnic. Vom fi mai raționali, dar și mai rigizi. 

Cuvinte cheie pentru fiecare zodie

Berbec/Ascendent în Berbec: un pas în spate, renunțare, decizie

Taur/Ascendent în Taur: obiective, social, intensitate

Gemeni/Ascendent în Gemeni: limite, frustrare, oportunități în carieră

Rac/Ascendent în Rac: ultimatum în parteneriate, decizii financiare

Leu/Ascendent în Leu: renaștere, vindecare, investiții

Fecioară/Ascendent în Fecioară: alinare, parteneriate, afecțiune

Balanță/Ascendent în Balanță: limite, program încărcat, amenajări

Scorpion/Ascendent în Scorpion: iubire, creativitate, acceptare

Săgetător/Ascendent în Săgetător: familie, cheltuieli, extindere

Capricorn/Ascendent în Capricorn: comunicare, drumuri, soluționare

Vărsător/Ascendent în Vărsător: venituri, cheltuieli, recăpătarea energiei

Pești/Ascendent în Pești: încredere, generozitate, compasiune

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel