Horoscop. 5 martie - Cea mai fericită zi a anului 2022! Ce se întâmplă în această zi? Cele mai avantajate semne

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Horoscop. 5 martie - Cea mai fericită zi a anului 2022! Ce se întâmplă în această zi? Cele mai avantajate semne (sursa foto: Hybrid / Unsplash)
Horoscop. 5 martie - Cea mai fericită zi a anului 2022! Ce se întâmplă în această zi? Cele mai avantajate semne (sursa foto: Hybrid / Unsplash)

Cea mai fericită zi a anului. Poate este prima dată când auzi despre această zi, dar chiar există şi este dată de un aspect astrologic important care are loc o dată pe an. Ce se întâmplă în această zi mai exact? Aflăm de la Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef la Astrosens.ro:

Cea mai fericită zi a anului! Este vorba de 5 martie. 

Ce înseamnă cea mai fericită zi a anului?

Este ziua în care Soarele şi Jupiter fac o conjuncţie. Jupiter stă de obicei cam un an într-o zodie şi se întâlneşte la un moment dat cu Soarele, care parcurge cele 12 zodii în decursul unui an.

Ce putem face pe o conjuncţie Soare - Jupiter? Să ne cumpărăm ceva, să mergem la un film, să ascultăm o poezie, să mergem la biserică, să ne punem de acord cu sufletul nostru. 

Unii oameni îşi iau o zi liberă, planifică o călătorie sau o activitate plăcută sau au grijă de ei, învaţă să mai renunţe la ce este toxic.

Jupiter se simte foarte bine în Peşti, este unul dintre domiciliile lui. Cu alte cuvinte, tot ce atinge, amplifică. Vă învit să faceţi ceva pentru voi în jurul datei de 5 martie.

Peştii au legătură şi cu tot ce înseamnă spiritual, artistic. Chiar dacă nu sunteţi artişti, puteţi să faceţi ceva legat de asta în ziua respectivă. O piesă de teatru, un film, un concert, să faceţi ceva pentru sufletul vostru şi să aveţi încredere.

E adevărat că Jupiter în Peşti ne dă câteodată mai multă încredere decât putem duce, preluăm mai multe decât putem duce. Dar ne descurcăm, că Jupiter ne ajută pe urmă.

Ce se întâmplă de cea mai fericită zi a anului?

Nu se întâmplă nimic concret, dar ne ajută să ne oferim puţin din plinul nostru să ne facem mai bine. nu câştigăm la Loto. Puteţi spune că aţi aşteptat să se întâmple ceva, dar Universul nu îţi bagă în traistă. Câteodată este bine să ştii de aceste aspecte ca să le poţi folosi.

Horoscop. Aspecte importante pe 5 martie

Tot pe 5 martie este ziua în care Venus şi Marte se pregătesc să iasă din Capricorn şi să intre în Vărsător. Adică avem o conjuncţie care aduce multă stabilitate, mult pragmatism şi ar fi păcat să nu o foloseşti în această zi şi să nu faci ceva pentru tine, având în vedere că avem şi conjuncţia Soare - Jupiter.

Poate ţi se întâmplă lucruri în viaţa ta, poate afli o veste extraordinară, poate întâlneşti pe cineva de care îţi place. Gândiţi-vă că este şi început de martie, o perioadă importantă. Sunt multe şanse.

O astfel de conjuncţie e important să prindem încredere în noi. Dacă ştii că ai avut probleme cu încrederea şi nu ştii ce să faci, în jurul datei de 5 martie poţi să faci tot felul de lucruri pentru tine  ca să îţi dai seama până unde duce încrederea asta a ta.

Cu o conjuncţie Soare - Jupiter, e mare nevoie de romantism, de acceptare, de vindecare, de înţelegere, de compasiune. Ai putea ca pe 5 martie să îţi faci o bucurie donând, oferind sau încercând să aduci alinare cuiva.

Cu o conjuncţie Soare - Jupiter vorbim despre lucruri pe care le simţim, despre iertare, uitare, dizolvare. Putem dizolva furia, agresivitatea, putem face multe lucruri minunate atât pentru noi, cât şi pentru cei din jur. Pentru că atunci când vorbim de energia Peştilor, vorbim de o generozitate fără limite, de un spirit de sacrificiu uimitor, despre grijă pentru cei vârstnici, cei bolnavi, pentru animale, vorbim de capacitatea de a-i înţelege pe cei care au greşit. Putem fi mai buni pentru noi şi pentru ceilalţi.

Horoscop. Ce să faci în cea mai fericită zi a anului?

Nu te aştepta ca pe 5 martie să se întâmple o minune. Poate în viaţa unora se întâmplă, mai ales celor care au Peşti în astrogramă. Oricum veţi auzi peste tot că este anul vostru şi că vă merge de minune. Da, Jupiter vă aduce, vă dă încredere, dar voi puteţi simţi această senzaţie de "hai, că se poate!".

Puteţi să treceţi prin momente grele, prin momente neplăcute. Asta nu înseamnă că o conjuncţie ca aceasta întoarce o foaie şi nu se mai întâmplă nicio problemă. Dar când avem o asemenea conjuncţie, dacă aveţi un moment mai greu, spui poate dacă fac o rugăciune, o baie caldă mă mai liniştesc. Că despre asta e vorba când vorbim de o conjuncţie Soare - Jupiter.

Nu aşteptaţi neapărat să se întâmple ceva pe 5 martie, ci veniţi în întâmpinarea acestei conjuncţii şi faceţi ceva pentru ceilalţi, pentru voi.

E importantă partea interioară, partea psihologică. Puteţi să mergeţi la o slujbă, să meditaţi, să citiţi, orice ţine de spectrul energiei Peştilor e binevenit în ziua de 5 martie şi chiar vă invit să o folosiţi. Adică e şi păcat să ştiţi de ea şi să nu faceţi ceva.

Cele mai avantajate semne

De data aceasta, conjuncţia Soare - Jupiter îi va ajuta foarte mult pe cei care au semne de Apă în astrogramă: Peşti, Scorpion, Rac. Aceştia vor fi cei mai avantajaţi.

Apoi cei care au marcaj de Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn.

Aceste zodii resimt cel mai uşor această conjuncţie. Ceilalţi vor fi mai provocaţi, dar nu înseamnă că nu pot avea aspecte în astrogramă care să îi ajute.

Urmăreşte aici emisiunea completă despre cea mai fericită zi a anului, prezentată de astrologul Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel