Horoscop 5 martie - Cea mai fericită zi din an: Cele ŞASE semne susţinute în această zi

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Horoscop 5 martie - Cea mai fericită zi din an: Cele ŞASE semne susţinute în această zi (sursa foto: Antonino Visalli / Unsplash)
Horoscop 5 martie - Cea mai fericită zi din an: Cele ŞASE semne susţinute în această zi (sursa foto: Antonino Visalli / Unsplash)

Cea mai fericită zi a anului! Este vorba de 5 martie. Şase dintre semnele zodiacului vor resimţi mai puternic această zi. Nu înseamnă că se întâmplă ceva bun sau rău, dar au şanse mari să rezolve anumite aspecte sau să îşi facă ordine în priorităţi.

Horoscop. Ce înseamnă cea mai fericită zi a anului?

Este ziua în care Soarele şi Jupiter fac o conjuncţie. Jupiter stă de obicei cam un an într-o zodie şi se întâlneşte la un moment dat cu Soarele, care parcurge cele 12 zodii în decursul unui an.

Ce putem face pe o conjuncţie Soare - Jupiter? Să ne cumpărăm ceva, să mergem la un film, să ascultăm o poezie, să mergem la biserică, să ne punem de acord cu sufletul nostru. 

Unii oameni îşi iau o zi liberă, planifică o călătorie sau o activitate plăcută sau au grijă de ei, învaţă să mai renunţe la ce este toxic.

Horoscop. Ce se întâmplă de cea mai fericită zi a anului?

Nu se întâmplă nimic concret, dar ne ajută să ne oferim puţin din plinul nostru să ne facem mai bine. nu câştigăm la Loto. Puteţi spune că aţi aşteptat să se întâmple ceva, dar Universul nu îţi bagă în traistă. Câteodată este bine să ştii de aceste aspecte ca să le poţi folosi.

Horoscop. Cele mai avantajate semne

De data aceasta, conjuncţia Soare - Jupiter îi va ajuta foarte mult pe cei care au semne de Apă în astrogramă: Peşti, Scorpion, Rac. Aceştia vor fi cei mai avantajaţi.

Apoi cei care au marcaj de Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn.

Aceste zodii resimt cel mai uşor această conjuncţie. Ceilalţi vor fi mai provocaţi, dar nu înseamnă că nu pot avea aspecte în astrogramă care să îi ajute.

Totodată, Venus și Marte se pregătesc să iasă din semnul Capricornului și să intre în cel al Vărsătorului. Cum se vor manifesta în viața nativilor cu marcaj de Apă sau de Pământ? Află din previziunile astrologului Daniela Simulescu:

Taur

Venus, guvernatorul tău, va ieși din semnul în care a și retrogradat. Deci putem spune că vei începe să te simți mult mai relaxat. 

 

Rac

Partenerul se va pune de-a curmezișul atunci când îi vei face unele propuneri de petrecere a timpului. Pur și simplu nu este de acord. 

 

Fecioară

Astrele îți recomandă să te bucuri serios de aceste zile. Săptămâna viitoare va fi destul de încărcată la serviciu. 

 

Scorpion

Discuțiile de astăzi vor fi destul de intense și este posibil să spui și tu unele vorbe grele. Ceilalți te vor provoca foarte repede. 

 

Capricorn

Poți medita la ultimele luni. Venus și Marte ți-au adus cu siguranță unele momente de neuitat, lecții de folosit și în viitorul apropiat. 

 

Pești

Prietenii te vor influența. Dar chiar ai nevoie să ieși din bula ta. Dacă nu, riști să pici într-un ocean de tristețe și frică. 

Citeşte AICI cum va fi cea mai fericită zi pentru restul zodiilor!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel