Horoscop 6 aprilie 2023. Lună Plină în Balanță. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop zilnic. Azi, avem o Lună Plină în semnul Balanței. 

Pe 6 aprilie avem Luna Plină în semnul Balanței. Cei cu marcaj cardinal în astrogramele natale (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) vor simți din plin evenimentul. Pentru că le va fi greu să ia o decizie. Vor încerca să o evite cum au mai făcut, dar întotdeauna această fază a lunii vorbește despre un apogeu, despre un moment în care nu se mai poate. Diplomația este bună, dar nu întotdeauna.  

Pe 11 aprilie, Venus intră în Gemeni. Libertatea și varietatea vor fi pe primul loc, iar relațiile pot fi dificile, deoarece vom avea nevoie de diversitate. Ne vom plictisi repede. Curiozitatea va fi cea care ne va ajuta în cucerirea unei persoane. Emoțiile vor fi supuse de către partea cerebrală. Vom fi stimulați și atrași de mintea celor din jur. De asemenea, este o perioadă bună pentru a jongla cu mai multe pasiuni. 

Pe 20 aprilie, avem o Eclipsă de Soare/Luna Nouă în Berbec și intrarea Soarelui în Taur. Iată că, în 2023, avem parte a doua Lună Nouă în semnul Berbecului (precedenta a fost pe 21 martie), acompaniată și de o Eclipsă de Soare. De data aceasta, Jupiter este foarte aproape. Deci o zi nemaipomenită pentru a debuta într-un anumit domeniu. 

Soarele iese din semnul curajos și energic al Berbecului și poposește în cel pragmatic și metodic al Taurului. Vom fi mult mai preocupați de concret, palpabil și roadele tuturor proiectelor noastre. În plus, vom dori să ne preocupăm și de ceea ce ne face plăcere, de confort, dar și de partea financiară. Și să nu uităm că Taurul nu vrea să fie zorit, ci vrea să fie lăsat să își respecte ritmul. Vom avea în gând doar Festina lente și Carpe diem!

Pe 21 aprilie, Mercur retrogradează în semnul Taurului. Acest tranzit crea să fim mai selectivi, să ne bazăm pe ce avem, să fim siguri, să ne reparăm greșelile făcute până acum. Nu vine în niciun caz să ne pedepsească, ci doar să ne ofere un răgaz pentru a putea construi solid, pentru a nu mai fi atât de superficiali, dar și o lecție importantă: suntem umani și nu putem controla totul. Toate deciziile financiare luate în ultimele săptămâni vor fi reluate. 

Poți să citești și: Cele ȘASE zodii care pot profita de zile minunate până pe 11 aprilie. Una din ele va avea scântei în amor!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel