Horoscop 6 decembrie. Zodia care se va opri din a alege drumul cel mai greu

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Pixabay.com
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii. 

Pe 6 decembrie, Neptun își oprește retrogradarea în semnul Peștilor. Neptun este planeta intuiției, a legăturii cu divinitatea, a descântecului, a nebuniei, a iluziei, a eleganţei, a artei sufletești și a vindecării profunde. Neptun reprezintă capacitatea noastră de a transcede realitatea și de a da frâu liber imaginației.  Vrea să devenim un întreg, odată cu natura. Planeta Neptun este empatică și ne permite să gândim dincolo de noi înșine. Totodată, este și haosul, dizolvarea și credința fără margini. Cei care au marcaj mutabil în astrogramele natale vor scăpa de haosul din ultimele luni. Și cum și Saturn este direct în același semn, acești nativi vor primi un plus de claritate.

Citește și Horoscop chinezesc DECEMBRIE 2023. Predicții pentru toate semnele din zodiac.

Iată previziunile zilei de 6 decembrie pentru zodii!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Neptun se oprește în casa a 10-a, unde se află și Saturn. Vei avea mai multă claritate în plan profesional. O să realizezi dacă vrei să-ți schimbi locul de muncă, dacă dorești un post mai bun sau dacă e necesar să-ți schimbi atitudinea.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Dacă ai aspirat la o iubire ca în filme, astăzi realizezi că nu te-ai implicat în situația potrivită. Ți se va deschide o lume întreagă. Cei care vor rămâne în combinații periculoase pe plan afectiv în perioada următoare să nu se victimizeze. Astrele favorizează pe cei care caută relații autentice, ajutându-i să le găsească.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Neptun se oprește în casa a 4-a, unde se află deja Saturn. Va trebui să te eliberezi de unele probleme din familie și să nu mai încerci să îi salvezi pe toți. Încearcă să înțelegi de ce ai exagerat punându-ți pe umeri foarte multe greutăți.

Pești/Ascendent în Pești

Ești protagonistul zilei de astăzi. Neptun se oprește în semnul tău, unde este deja Saturn. În perioada de retrogradare a lui Neptun, ți-am mai permis să fii confuz și să te răzgândești. Acum nu te mai poți sustrage din anumite situații și trebuie să îți alegi o cale. Cu Saturn și Neptun în mod direct în Pești, nu vei mai alege drumul cel mai greu, ci o să devii mai blând și empatic cu propria persoană. Îți oferi oportunitatea să alegi un loc de muncă unde te simți bine, să mergi la doctor pentru a avea grijă și de tine. Cu pași mici, dar zi de zi, cu siguranță o să vezi rezultatele.

Ai citit și Previziuni numerologice pentru Decembrie. Predicții pentru TOATE cifrele destinului?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel