Horoscop 6 iulie 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Horoscop zilnic. Iată recomandările astrologului!

Mâine, vom avea un sextil între Mercur din Rac și Uranus din Taur. Creierul nostru va fi stimulat de tot ce e nou, învățăm și prindem totul din zbor și vom dori să ne împărtășim ideile.

Pentru că aspectul combină energia apei cu aceea a pământului, vom reuși să aducem emoțiile în planul concret pentru a le găsi un scop. Nu vom respinge părerile diferite sau mai ieșite din comun. Ba chiar vom avea curaj să le îmbrățișăm. 

Finalul săptămânii beneficiază de o conjuncție Pallas-Marte în Leu. Marte este planeta care îl reprezintă pe Ares, Zeul războiului. Deci, într-o astrogramă natală, se referă la energia masculină, acțiune și furie. Trebuie să știi, însă, că Marte nu este singurul zeu al războiului. Pallas, cunoscută mai frecvent ca Athena sau Minerva, stăpânește asupra domeniilor intelectului și strategiei.

Fratele lui Pallas, Marte, acționează cu forță, este preocupat de ofensivă. Dar Pallas construiește strategii în vederea defensivei.

Cum cei doi se întâlnesc în ultimul grad al Leului, apropiat de steaua fixă Regulus, mulți vor avea tendința de a lua decizii importante, care să schimbe cu totul viașa personală sau profesională. Cert este că acest aspect va avea ecou și pe plan mondial, mai ales în ceea ce privește acțiunile militare. 

11 IULIE: MERCUR INTRĂ ÎN LEU

Mercur ne ajută să ne construim propria încredere prin ceea ce spunem, prin ceea ce învățăm, prin ceea ce gândim. De multe ori, Mercur se vede și prin tot ce ține de mimică, de gesturi. E momentul în care să stăm mai drepți, să ne purtăm diferit. Dacă avem o diplomă, un talent, bine ar fi să îl scoatem în față. Falsa modestie nu e sănătoasă, este extrem de toxică. Nu îți trebuie mult, îți trebuie un bob de încredere care să fie în tine, nu în ceilalți și prin care să-ți poți schimba viața în bine! Acest tranzit ne poate face creativi, dramatici, romantici și foarte pasionali atunci când ne comunicăm ideile. Bineînțeles, vor exista și tendințe de narcisism și victimizare. 

12 IULIE: NODUL SUD INTRĂ ÎN BALANȚĂ/NODUL NORD SE MUTĂ ÎN BERBEC

Din decembrie 2021, Nodurile Lunare au traversat axa Taur-Scorpion, cea a crizelor, supraviețuirii și a resurselor. Iată că acum ne vom întoarce atenția spre relații și identitatea de sine. Până în ianuarie 2025, parteneriatele se vor schimba. Ideea de dreptate la fel. Nodurile nu aduc neapărat evenimente precum tranzitele planetelor, ci mai degrabă o tendință accentuată a întregii planete. 

17 IULIE: LUNA NOUĂ ÎN RAC

Pe lângă intenții legate de familie și casă, ar trebui să existe și intenții legate de refugiul nostru interior. Și mai este ceva de care avem nevoie să ne amintim cu ocazia acestei Luni Noi: de rădăcinile noastre, confortul și emoțiile noastre.

Citește și: Afirmații pe care să le rostești în luna iulie pentru pace interioară și iubire de sine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel