Horoscop 6 iunie 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Venus din Leu se apropie de un careu cu Nodurile Lunare. 

Youtube video image

Să ne reamintim că Venus a intrat ieri în semnul Leului, unde se află deja Marte și Lilith. Planeta feminității și a iubirii va rămâne aici până pe 9 octombrie. 

Dar săptămâna aceasta mai are câteva surprize astrologice pentru noi. Unele aspecte minore, dar și unele care se vor lăsa cu schimbări la nivel mondial. 

Mâine, Venus din Leu face un careu cu Nodurile Lunare de pe axa Taur-Scorpion. Dar cel mai important este careul cu Nodul Sud din Scorpion. De ce? Pentru că aduce multe tensiuni, lupte interioare între dorința de posesivitate și nevoia de libertate. Și de obicei, proiectăm interiorul în exteriorul nostru. Ne vom testa partenerii fără niciun motiv. 

Sâmbătă, Mercur din Taur face un sextil cu Neptun din Pești. Un aspect bun pentru a visa, a vizualiza, a manifesta! Bineînțeles că vom fi și pragmatici, dar avem nevoia de a ne lăsa purtați de imaginație. Este posibil să ne bazăm pe amintiri sau emoții mai vechi în momentul în care ne vom crea viitorul.

Duminică, Mercur păsește în Gemeni, adică în domiciliul său. Vom fi foarte rapizi, foarte curioși și foarte versatili. Vom oferi opinii, idei și perspective într-o clipită. Ne vom lăsa atrași de o paletă largă de interese. Ne va placea să vorbim și vom fi atât de interesanți încât alții adoră să ne asculte. Și bineînțeles, curiozitatea va fi la cote uimitoare! Mulți jurnaliști, intervievatori și prezentatori de emisiuni de talk-show-uri au Mercur în Gemeni. 

Tot în ultima zi a săptămânii avem un careu între Venus din Leu și Jupiter din Taur. Acest aspect oferă o tendință spre exagerare. Sau mai bine zis căre supraestimare. Atunci când este vorba de chestiunile amoroase sau despre cele financiare. Tensiunea dintre Micul și Marele Benefic aduce și multă creativitate sau dorința de a încerca tot timpul ceva nou. Ne putem confrunta cu lipsa motivației atunci când vine vorba de partea monotonă a vieții. 

Și să nu uităm că pe 11 iunie Pluto retrograd se întoarce în Capricorn! Și readuce unele teme prin care am trecut din 2008 încoace. Să ne reamintim că semnul dur al Capricornului este asociat cu perseverența, organizarea, răbdarea, ambiția și cu materialismul exagerat sau cu o lipsă de încredere. La nivel personal, cu toții am simțit acest tranzit al lui Pluto, în funcție de casa din harta natală pe care a traversat-o.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel