Horoscop 6 martie 2022. Venus și Marte intră în Vărsător. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop

Venus și Marte intră astăzi în semnul Vărsătorului. Venus va sta aici până pe 5 aprilie, iar Marte până pe 15 aprilie. Cele două planete încă vor mai fi în tandem cel puțin până pe 14 martie. Dacă atunci când au fost în Capricorn, am vorbit despre putere și intransigență, de acum vom discuta despre detașare și umanitate. În primele ore ale dimineții, Luna va tranzita Berbecul, după care semnul Taurului. 

Berbec

Schimbarea lui Marte se va observa în comportamentul tău. Vei fi mai cerebral în proiecte și discuții. Nu mai contează să deții controlul. 

 

Taur

Zona profesională va căpăta importanță. Vei deveni un om mai competitiv și autoritar. Și acest fapt va atrage multe oportunități. 

 

Gemeni

Schimbarea astrelor de astăzi îți priește. Devii mai comunicativ, încrezător și dornic de a experimenta lucruri de care te temeai. 

 

Rac

Anumite frici vor reveni în viața ta, de data aceasta pentru a le înțelege și pentru a nu le mai exagera atât de mult. 

 

Leu

Dorințele partenerului sunt ordine pentru tine. Obiectivul tău principal este de a-i face pe plac. Vei fi mult mai cooperant. 

 

Fecioară

Îți dai seama că rutina ta nu mai are rost și că este nevoie să îți schimbi stilul de viață. Poți începe de la treburile gospodărești. 

 

Balanță

Începi să vrei să te ocupi și de tine. Sunt unele pasiuni pe care le-ai tot amânat, dar acum este cazul să le prioritizezi. 

Citeşte continuarea pe DCNEWS.RO!

 

Rezumat astrologic săptămâna 28 februarie - 6 martie

Săptămâna 28 februarie-6 martie este una de tip ultimatum. Venus și Marte vor părăsi semnul Capricornului și vor păși în cel al Vărsătorului. 

Ziua de 1 martie beneficiază de o puzderie de evenimente din punct de vedere astrologic. 

Luna Nouă în Pești ne readuce nevoia de vindecare/credință, dar și multă dezinformare. Atât la nivel mondial, cât și la nivel personal. Soarele și Luna vor fi în compania altor planete Jupiter și Neptun. Deci totul va fi amplificat la un nivel neașteptat. 

Mercur face conjuncție cu Saturn, în semnul Vărsătorului. Vrem să ne înțelegem, dar nimeni nu ascultă cu adevărat. Vom rămâne în proiecțiile noastre și cu greu vom ajunge la un numitor comun. Vom observa multă inflexibilitate în jurul nostru. 

Soarele face un sextil cu Uranus. Acțiunile noastre vor conduce la ideea că suntem dispuși să încercăm și altceva. Să mai reducem din rigiditate. 

Marte, planeta acțiunii și a războiului, va face o conjuncție cu Pluto. Aici vor fi multe ciocniri pe toate planurile. O asemenea conjuncție este una plină de putere, pasiune și furie. 

Pe 3 martie, este rândul lui Venus să facă o conjuncție cu Pluto, în semnul Capricornului. Vom lupta pentru ce e al nostru, ne vom manifesta dorința de putere și control și vom negocia totul în cele mai fine detalii. 

Pe 5 martie, avem ceea ce se numește “cea mai fericită zi a anului”, din punct de vedere astrologic. Soarele face o conjuncție cu Jupiter, în semnul Peștilor. Orice faptă bună ne va aduce veselie. 

Pe 6 martie, Venus și Marte pășesc în tandem în semnul Vărsătorului. Aparent, totul va părea mai pașnic. Vom fi mai raționali, dar și mai rigizi. 

Cuvinte cheie pentru fiecare zodie

Berbec/Ascendent în Berbec: un pas în spate, renunțare, decizie

Taur/Ascendent în Taur: obiective, social, intensitate

Gemeni/Ascendent în Gemeni: limite, frustrare, oportunități în carieră

Rac/Ascendent în Rac: ultimatum în parteneriate, decizii financiare

Leu/Ascendent în Leu: renaștere, vindecare, investiții

Fecioară/Ascendent în Fecioară: alinare, parteneriate, afecțiune

Balanță/Ascendent în Balanță: limite, program încărcat, amenajări

Scorpion/Ascendent în Scorpion: iubire, creativitate, acceptare

Săgetător/Ascendent în Săgetător: familie, cheltuieli, extindere

Capricorn/Ascendent în Capricorn: comunicare, drumuri, soluționare

Vărsător/Ascendent în Vărsător: venituri, cheltuieli, recăpătarea energiei

Pești/Ascendent în Pești: încredere, generozitate, compasiune

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel