Horoscop 6 martie 2023. Ne pregătim de intrarea lui Saturn în Pești. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 06 Martie 2023, 08:48 | Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Mâine, Saturn își începe tranzitul în ultimul semn al zodiacului, cel al Peștilor.

Pe 6 martie avem două sextile: unul între Soarele din Pești/Uranus din Taur și altul între Mercur din Pești/Nodul Nord din Taur. 

Sextilul dintre Soare și Uranus ne ajută să schimbăm ceva în rutina noastră. Dar atenție că este mai degrabă despre ceea ce simțim, nu despre ce gândim. 

Sextilul dintre Mercur și Nodul Nord ne va duce în ipostaze în care să găsim soluții creative pentru cei din jur. 

Pe 7 martie, Saturn intră în Pești. Unul dintre cele mai așteptate evenimente astrologice ale anului 2023! Planeta limitelor intră în semnul care nu are deloc limite! Până în 2026, ne vom da seama mult mai bine de ce este concret și de ce este imaginație. Credințele ne vor fi testate. Dependențele ne vor face și mai rău dacă nu le acceptăm.

De asemenea, vom începe să observăm diferențele clare între eu cred și eu știu. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj mutabil în astrogramele natale: Gemeni, Fecioară, Săgetător și bineînțeles, Pești. Acești nativi vor trebuie să încheie unele etape care nu își mai au rostul. Saturn este planeta care nu stă la discuții. Îl guvernează pe Cronos, stăpânul timpului, și vrea să ne arate că o viață avem. 

Tot în această zi, avem o Lună Plină în Fecioară! Care pune puțin gaz pe foc! Va strecura neliniște și agitație în viața nativilor menționați mai sus. O Lună Plină pe axa Fecioară-Pești vorbește despre vindecare, renunțare, suferință, dezinformare.  Când vorbim despre arhetipul Fecioarei, aducem în discuție matematica, eficientizarea și optimizarea. Dacă vorbim despre cel al Peștilor, avem dizolvare, haos și confuzie. Când aceste două semne sunt în opoziție, sunt nevoite să negocieze.

Cu alte cuvinte, Fecioara trebuie să fie mai blândă, iar arhetipul Peștilor trebuie să fie mai calculat. În caz contrar, putem simți că o luăm razna.

Pe 9 martie avem un careu între Lilith/Luna Neagră și Nodurile Lunare. Poate suna periculos, dar să știți că poate fi unul dintre cele mai bune aspecte pentru a scăpa de atașamente vechi, ruginite și dăunătoare. Dar bineînțeles, doar prin unele acțiuni care vor provoca. 

Pe 11 martie avem un sextil între Venus din Berbec și Marte din Gemeni. Când iubirea și pasiunea se îmbină într-un mod armonios, nu putem decât să devenim mai afectuoși, mai senzuali și mai dornici de a duce relația la un alt nivel. Este important să știm ce anume ne face să ne simțim vii, iar dacă nu știm acum este momentul. Energia feminină va primi energia masculină fără furie, resentimente și durere.

Sextilul dintre Mercur și Uranus va fi precum un strop de prospețime în mintea noastră. Creierul nostru va fi stimulat de tot ce e nou, învățăm și prindem totul din zbor și vom dori să ne împărtășim ideile. Pentru că aspectul combină energia apei cu aceea a pământului, vom reuși să aducem emoțiile în planul concret pentru a le găsi un scop. Nu vom respinge părerile diferite sau mai ieșite din comun. Ba chiar vom avea curaj să le îmbrățișăm. 

Îți recomandăm să citești și: Influența Lunii Pline în Fecioară pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play