Horoscop 6 octombrie 2023. Astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Marte se apropie de un careu cu Pluto. 

 

Prima săptămână a lunii octombrie a fost destul de ofertantă din punct de vedere astrologic. 

Lilith a intrat în Fecioară, unde va sta până pe 29 iunie 2024, timp suficient în care să ne dăm seama care sunt cauzele haosului din viața noastră. Vom fi obsedați de ordine, disciplină și algoritmi. Însă, adevărul este că nu vom ști să ne gestionăm emoțiile. Și vom crede că, dacă le vom controla, totul va merge ceas.  

Mercur, planeta comunicării, a pășit în Balanță. Și cum beneficiem pentru o perioadă de Soare, Mercur și Marte, toate în acest semn, am putea spune că vom fi obligați să acceptăm și alte variante, chiar dacă nu sunt neapărat pe placul nostru. Și că va trebui să ne cizelăm, să ascundem puncte de vedere scandaloase pentru a face în continuare parte din anumite comunități. Discuțiile despre dreptate, care numai absolută nu este, vor face destule valuri. 

Weekendul acesta va fi influențat de un careu între Marte din Balanță și Pluto din Capricorn. Este esențial să ne amintim să folosim puterea noastră în mod responsabil. Acest aspect ne poate aduce la suprafață sentimente intense, provocându-ne să alegem între dominare și colaborare. Atenție la tendințele distructive! Aviz mai ales celor cu marcaj cardinal: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn. 

Și ne pregătim de următoarea săptămână, care va beneficia la rândul ei de un eveniment marcant: Eclipsa de Soare/Luna Nouă în Balanță. Și mai amintim și de intrarea lui Venus în Fecioară și tranzitul lui Marte în Scorpion.

Citește și: Cum se pregătește fiecare zodie de Eclipsa de Soare de pe 14 octombrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel