Horoscop 6 septembrie 2023. Conjuncție Mercur retrograd-Soare. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Mercur retrograd face conjuncția cu Soarele în semnul Fecioarei. 

Youtube video image

Astăzi, Mercur retrograd face conjuncția cu Soarele în semnul Fecioarei. Există riscul să fim orbiți, să scăpăm detalii importante sau să avem un scurtcircuit în comunicare/procesul gândirii. De asemenea, vă recomandăm să nu vă aglomerați deloc programul pentru că nu vă veți putea ține deloc de toate sarcinile. Prioritizarea este cheia! Nu neglijați sănătatea!

Nu uitați că Mercur va fi retrograd până pe 15 septembrie!

Ori când Mercur retrogradează în acest semn, reia anumite lucruri pe care nu le-am făcut așa cum trebuie. La un moment dat, în perioada următoare, poți observa că ți se mai dă încă o șansă, însă noi putem fi mai fricoși. Pentru că Mercur în Fecioară vrea să fie totul perfect, se teme să nu greșească. Iar când este și retrograd, cu atât mai mult! E foarte panicat.

Ce face această retrogradare? Ne ajută să corectăm, să ajustăm, să vindecăm, să verificăm și să ne dăm seama că o greșeală nu reprezintă sfârșitul lumii. Că frustrările, fricile, sunt normale, fac parte din noi. Iar dacă cineva ne spune că am greșit sau că nu am făcut ceva bine, nu este cazul să ne panicăm și să o luăm razna, ci să încercăm să ne dăm seama cât de critică este vocea interioară.

Acest tranzit vrea să ne arate că avem o exigență mare cu noi înșine și avem tendința de a exagera. Facem din țânțar armăsar și nu suntem mai blânzi cu noi înșine. Ne autosabotăm, mai ales că arhetipul Fecioarei caută apreciere, validare, perfecțiune în toate formele ei.

În perioada lui Mercur retrograd, se pot strica lucruri în jurul nostru. Telefoane, laptopuri, tablete, televizoare, diferite electrocasnice, instalații. Ce mai face acest tranzit? Ne ducem la tot felul de specialiști și nu găsim o soluție. Sau mergem către tot felul de specialiști și ni se dă un diagnostic pe care îl credem.

Citește și despre Puterea ascendentului în Astrologie: O înțelegere profundă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel