Horoscop 7 iulie 2023. Sextil Mercur-Uranus. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Marte se apropie de ieșirea din semnul Leului. 

Detalii despre următoarele evenimente astrologice

Astăzi avem un sextil între Mercur din Rac și Uranus din Taur. Creierul nostru va fi stimulat de tot ce e nou, învățăm și prindem totul din zbor și vom dori să ne împărtășim ideile. Pentru că aspectul combină energia apei cu aceea a pământului, vom reuși să aducem emoțiile în planul concret pentru a le găsi un scop. Nu vom respinge părerile diferite sau mai ieșite din comun. Ba chiar vom avea curaj să le îmbrățișăm. Acest aspect este nemaipomenit pentru cei care vor să aducă schimbări în gospodărie. 

De asemenea, Marte se pregătește să iasă din semnul Leului, unde a intrat pe 20 mai. Luni, 10 iulie, își va începe tranzitul în Fecioară. Dar încă îi mai putem folosi energia. 

Cei cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător se vor simți în acest weekend presați de timp, neapreciați la adevărata valoare și lipsiți de afecțiune. 

Dacă noi suntem în acord cu iubirea de sine, nu o să îi dăm atât de multă atenție acestui tranzit, ci o să îl folosim într-un mod benefic. Dar dacă nu ne-am reglat furia și rănile narcisice, Marte în Leu ne va aduce aduce neînțelegeri cu toată lumea. Pe scurt, ne sare muștarul din absolut orice. Dar, trebuie să ne gândim mai des: Care este miza? Să nu ne aruncăm.

Marte în Leu are nevoie de o scenă și de aplauze. Deci, dacă îți trebuie una, fie la un loc de muncă sau într-o pasiune, caută-ți această scenă. Dacă nu, elimină-ți fricile, scapă de temerile din copilărie și schimbă-ți atitudinea.

Finalul săptămânii beneficiază de o conjuncție Pallas-Marte în Leu. Marte este planeta care îl reprezintă pe Ares, Zeul războiului. Deci, într-o astrogramă natală, se referă la energia masculină, acțiune și furie. Trebuie să știi, însă, că Marte nu este singurul zeu al războiului. Pallas, cunoscută mai frecvent ca Athena sau Minerva, stăpânește asupra domeniilor intelectului și strategiei.

Fratele lui Pallas, Marte, acționează cu forță, este preocupat de ofensivă. Dar Pallas construiește strategii în vederea defensivei.

Cum cei doi se întâlnesc în ultimul grad al Leului, apropiat de steaua fixă Regulus, mulți vor avea tendința de a lua decizii importante, care să schimbe cu totul viața personală sau profesională. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel