Horoscop 8 martie 2023. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. La mulți ani, doamnelor și domnișoarelor!

Jupiter tranzitează semnul Berbecului până pe 16 mai, deci ni se oferă curaj, îndrăzneală și dorință de noutate. Cu alte cuvinte, ar fi bine să forțăm, grăbim, naștem un proiect. Cum Marte est eîn mers direct în semnul Gemenilor, vom vedea mai repede rezultatele. 

Saturn a schimbat semnul ieri. A intrat în Pești. Vom separa realitatea de așteptări. Unii vor fi obligați să traseze o linie clară între ce cred ei și ceea ce se întâmplă cu adevărat. Pe moment, nu ne vom simți bine, dar cu timpul ne vom da seama că avem nevoie de o încheiere/un reset. 

Pluto va pătrunde și el în semnul Vărsătorului pe 23 martie. Dar acest tranzit se va ocupa mai degrabă cu sufletul colectiv și încă nu îl vom simți în mod concret. 

Marte va părăsi semnul contaminat de retrogradare pe 25 martie. Planeta acțiunii se va muta în Rac, un semn cardinal, dornic de a construi o bază și o fundație. Și de a stabili unele rădăcini. Este adevărat că acțiunea nu va fi una fățișă, ci mai degrabă interiorizată. Deoarece intră într-un semn de apă și nu musai unul care îi este pe plac, Marte o să ne facă să fierbem mult si bine până când o să trecem la treabă.

Lilith stă în Leu până pe 3 octombrie. Ce vrea Lilith? Testarea limitelor și noi obsesii. Ce vrea Leul? Iubire, creativitate, pasiune, romantism, aventuri, câștiguri, validare, trofee, atenție. Aproximativ nouă luni vom îndrăzni cum nu am mai făcut-o de mult! Dar, narcisismul va fi în floare! Cei timizi și introvertiți se vor bucura de-a binelea datorită tranzitului lui Lilith prin Leu. Pentru că vor îndrăzni mai mult. Cei extrovertiți vor întâlni situații oglindă, adică își vor da seama de efectele secundare ale excesului de zel. Cert este că și unii și alții vor primi o doză suplimentară de narcisism și creativitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel