Horoscop 8 noiembrie 2022. Eclipsă de Lună/Lună Plină în Taur. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 08 noi 2022, 08:54 | Categorie: Homepage
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Astăzi avem ultima eclipsă din 2022.

Pe 8 noiembrie avem Eclipsa de Lună/Luna Plină în semnul Taurului. Eclipsa de Lună/Luna Plină este un moment potrivit pentru o ruptură sau renunțare. Pentru că evenimentul se va petrece pe axa Taur-Scorpion, ne vom confrunta cu nevoia de a ne separa de atașamentele toxice, bolnăvicioase, care ne țin în postura de victimă. Sau măcar pentru a ne da seama care sunt acestea. Cei care se știu cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător vor avea o zi mult mai intensă. 

Mercur din Scorpion va face o opoziție cu Uranus din Taur. În primul rând trebuie să avem grijă la comunicare. Pentru că feedback-ul va fi total diferit de ce ne-am fi așteptat. Dar este un aspect bun și pentru a găsi căi neconvenționale de a ne transmite ideile. 

Pe 9 noiembrie avem o conjuncție între Soare și Mercur în semnul Scorpionului. Putem deveni buni detectivi, dar ne putem și lipi de tot felul de teorii care mai de care mai dubioase. Deci este nevoie de echilibru. 

Pe 10 noiembrie avem un trigon între Venus din Scorpion și Neptun din Pești. Romantismul, idealismul, visatul cu ochii deschiși vor fi la tot pasul. Ne vom dizolva pretențiile din sfera amoroasă. 

Careul dintre Mercur din Scorpion și Saturn din Vărsător produce sarcasm, ironie și multe replici dureroase. De asemenea, ne face să ne îndoim de capacitatea intelectuală. 

Pe 11 noiembrie avem un careu între Soarele din Scorpion și Saturn din Vărsător. Epuizare, pesimism, lipsa chefului, rigiditate, limite. 

Pe 12 noiembrie avem un sextil între Venus din Scorpion și Pluto din Capricorn. Unii vor avea curajul să fie vulnerabili față de persoana iubită. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play