Horoscop 9 mai 2022. Mercur se apropie de retrogradare. Daniela Simulescu aduce previziunile zilei - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 09 mai 2022, 09:08 | Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Mâine, Mercur își va începe retrogradarea în semnul Gemenilor. 

Calendarul următoarelor evenimente astrologice importante

10 MAI: MERCUR ÎNCEPE SĂ RETROGRADEZE ÎN SEMNUL GEMENILOR

Retrogradarea va începe în Gemeni și se va finaliza în Taur. Spre jumătatea anului, vom fi nevoiți să ne dăm seama în ce ne investim banii. Sau dacă nu cumva alergăm după mai mulți iepuri și nu prindem niciunul. Ne vom lovi de rigiditatea celor din jur în ceea ce privește negocierile. 

11 MAI: JUPITER INTRĂ ÎN BERBEC

Jupiter părăsește semnul spiritual al Peștilor și intră în cel mai curajos semn al zodiacului, cel al Berbecului. Dacă vrem oportunități, trebuie să luptăm pentru ele. Să ieșim de la naftalină, să lăsăm în spate ce a fost toxic și să o luăm de la capăt. Cei care își doresc începuturi(fie pe plan profesional, fie pe plan personal) vor fi foarte susținuți. 

16 MAI: ECLIPSĂ TOTALĂ DE SOARE/LUNĂ PLINĂ ÎN SCORPION

Una dintre cele mai importante eclipse din 2022. Careul cu Saturn va produce destule întârzieri, dar și frustrări. Mai ales în zona resurselor. Atât la nivel mondial, cât și la cel individual. Cei cu marcaj fix în astrograma personală vor avea câteva zile răscolitoare în preajma acestei eclipse. 

21 MAI: SOARELE INTRĂ ÎN GEMENI

Trecem de la pragmatismul și lentoarea Taurului la efervescența și energia Gemenilor. Cu alte cuvinte, ne pregătim să stăm cât mai puțin în casă. Vom fi dornici de călătorii, evenimente și întâlniri cu prietenii. 

25 MAI: MARTE INTRĂ ÎN BERBEC

Planeta acțiunii începe tranzitul în semnul pe care îl adoră cel mai mult. Și cum Marte se va apropia de Jupiter, vom avea chef de sport. Bineînțeles, ne vom accesa furia într-un mod autentic. De fapt, vom fi nevoiți să o băgăm în seamă pentru că ne va acompania peste tot. Acest tranzit oferă un curaj nebun, forță, dar și tendințe agresive. 

28 MAI: VENUS INTRĂ ÎN TAUR

Venus, planeta frumuseții și a plăcerilor, își începe tranzitul într-unul din semnele preferate. Cel al confortului, al banilor și al posesivității. 

30 MAI: LUNĂ NOUĂ ÎN GEMENI

Un sfârși de lună cum nu se putea mai bun. Acest eveniment este bun pentru cei care susțin examene, dar și pentru cei care sunt nevoiți să se adapteze unui nou proces. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience