Horoscop aprilie 2022 BALANŢĂ / ascendent în BALANŢĂ - VIDEO

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Horoscop Balanță. Sursă foto: Pixabay
EXCLUSIV
Horoscop Balanță. Sursă foto: Pixabay

Horoscop aprilie 2022 pentru nativii BALANŢĂ sau cei ascendent în BALANŢĂ, prezentat de astrologul şi redactorul-şef Astrosens.ro, Daniela Simulescu:

Luna aprilie este poate cea mai importantă lună din anul 2022. De ce? Pentru că vom avea conjuncţia Jupiter-Neptun, care se petrece o dată la 13 ani. De data aceasta va fi în semnul Peştilor, unde a fost ultima dată în 1856. Este o conjuncţie istorică ce schimbă lumea.

Horoscop. Cele mai importante aspecte astrologice din luna aprilie 2022:

Începem chiar de pe 1 aprilie cu Luna Nouă în Berbec, destul de energică.

Pe 5 aprilie, Venus intră în Peşti. Iese din Vărsător şi se alătură celorlalte planete în Peşti.

Pe 10 aprilie, Mercur intră în Taur. 

Pe 12 aprilie avem conjuncţia Jupiter-Neptun.

Pe 15 aprilie, Marte intră în Peşti.

Pe 16 aprilie vom avea o Lună Plină în Balanţă.

Pe 20 aprilie, Soarele intră în Taur.

Pe 30 aprilie, Mercur intră în Gemeni.

Mercur are un tranzit destul de interesant. Începem luna cu el în Berbec, intră în Taur şi la finalul lunii intră în Gemeni. Felul de a comunica sau de a ne mişca, schimbul de idei va trece prin multe probe în aprilie. Adică începem cu Mercur în Berbec, destul de activ, pe urmă trece în Taur unde e mai ponderat, iar la finalul lunii avem nevoie să fim ai curioşi, mai flexibili, mai mobili. 

Horoscop aprilie 2022 pentru Balanţă / cei cu ascendent în Balanţă

Venus, guvernatorul vostru, intră în Peşti pe data de 5. Ce înseamnă asta? Serviciul este foarte important. mulţi dintre voi veţi găsi un loc de muncă nou care să vă placă, să vă ambiţioneze, cu care să vă identificaţi. Relaţiile cu colegii se pot îmbunătăţi. Vă înţelegeţi, aveţi compasiune, deci mediul de lucru este foarte plăcut.

Pe urmă, conjuncţia Jupiter-Neptun de pe data de 12 aprilie vă ajută să vă găsiţi un loc de muncă sau chiar mai multe locuri de muncă sau colaborări şi nu ştiţi de unde să alegeţi. Vă va duce viaţa acolo unde trebuie.

Cu Jupiter-Neptun în casa a 6-a, unde vom avea Venus şi Marte, vorbim de sănătate, de momentele acelea în care uitaţi să mâncaţi, să beţi apă, să dormiţi. Aveţi puţină grijă.

Pentru cei care au animale, luna aprilie e importantă. Ori sunt animalele bolnave, ori le schimbaţi alimentaţia, ori petreceţi timp de calitate. Cei care au animale, vor avea tot felul de evenimente legate de ele.

Deci, partea profesională e importantă. Puteţi să renunţaţi la un loc de muncă, să găsiţi un loc de muncă, să vă simţiţi bine în compania colegilor. Avem şi partea de sănătate. E adevărat că Soarele şi mercur vor fi în casa a 7-a o bună perioadă de timp, dar nu cred că relaţiile sunt atât de importante în luna aprilie, ci mai degrabă tot ce ţine de job, de serviciu.

Veţi avea tendinţa să staţi mai mult la locul de muncă, să faceţi ore suplimentare. Nu zice nimeni să nu faceţi asta, dar nu zi de zi. Învăţaţi să puneţi limite.

Vedeţi aici horoscopul lunii aprilie 2022 pentru TOATE semnele!

Urmăreşte aici horoscopul lunii aprilie 2022 pentru Leu, Fecioară, Balanță şi Scorpion, prezentat de astrologul Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel